Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem idegesítő a pár kifejezés? Szerintem párja csak a galambnak van :D
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 19:06
11/23 anonim válasza:
Én is utálom! A Zsuzsa néni című youtube videó jut eszembe róla mindig. "rámzárta az ajtót, azt nem engedett ki még huggyozni se, a paaárom" :D
12/23 anonim válasza:
Nekem nevetséges a "párom" kifejezés, párom az óvodában volt, amikor mentünk enni... Sokkal jobban tetszik a barátom/barátnőm kifejezés.
13/23 A kérdező kommentje:
9 nek írom igazad van tényleg nincs párom, neked lehet van párod, a párosújjú patásnak is van párja. Barátnőm van.
2015. jún. 19. 20:35
14/23 A kérdező kommentje:
:D
2015. jún. 19. 20:36
15/23 anonim válasza:
én úgy mondom ahogy rövidítve leírom bnőm/bnő/bnője stb
16/23 anonim válasza:
Barátnőm nekem is van. Több is. Barátom is. Ők azok, akikkel jókat dumálunk, bandázunk. De nekem van párkapcsolatom is. :)
17/23 anonim válasza:
Nekem is az állatok jutnak egyből eszembe, szóval nekem se a kedvenc elnevezésem.. Barát/Barátnő elnevezéseket jobban kedvelem.
18/23 anonim válasza:
Hogy kozelited meg a kerdest, mit rejt magaban a "parom" kifejezes neked? nekem azt, hogy en egymagamban egy fel vagyok de van egy PAROM, akivel ketten vagyunk egeszek, kiegeszitjuk egymast. O az en parom, en az o parja, egyek vagyunk, osszetartozok, mint a zokni. Egy zoknival nem mesz semmire, nem er semmit. Ket zokni er valamit. En nem vagyok semmi nelkule, o is semmi nelkulem. Ti talan 1-2 eve vagytok egyutt a baratnoddel, ezert nem tekinted a parodnak, a sajat magad kiteljesedesenek. Mi 15 eves korunk ota vagyunk egyutt, holnap lesz 12 eve, hogy egy part alkotunk. En a paromnak tekintem, mert az elmult 12 evben o az egyik szemem, az egyik fulem, az egyik kezem volt. Ami neki fajt, az nekem is. Ami neki oromet okozott,maz nekem is. En orommel hasznalom ezt a kifejezest es a leheto legalkalmasabbnak tartom, mert o nekem nem csak a pasim, nem csak a szerelmem, hanem a masik felem: az en felemnek a parja.
19/23 anonim válasza:
A "barátom" kifejezést komolytalannak érzem, élettársamnak soha nem fogom hívni. A kedvesem/szerelmem kifejezéseket maximum itt használom, de egyébként a kollégák, barátok(akik nem ismerik a páromat) előtt páromként hivatkozom rá.
A legjobb a férjem lenne, de ott még nem tartunk, szóval marad a párom kifejezés.
Engem mondjuk annyiban idegesít, amikor a 17 éves kiscsaj a 2 hónapos kapcsolatáról panaszkodik és a "párom" kifejezést használja. Na hát az ilyet körbe tudom röhögni. :)
20/23 anonim válasza:
Engem is idegesít, bármilyen kapcsolatról is legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!