Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem idegesítő a pár kifejezés? Szerintem párja csak a galambnak van :D
Engem a kedvesem/szerelmem kifejezés jobban idegesít mert túl nyálasnak tartom.
A párral nincs semmi bajom.
Nekem azzal, hogy "párom", semmi bajom. Meg a többi kifejezéssel sem. Igaz, a "pasim, csajom" gyerekes, idősebbeknél parasztos, a "kedvesem" öreges, az "élettársam" röhejes szerintem, de ezek sem idegesítőek, csak én nem használnám őket, de nem zavar, ha mások ezt használják sőt, másoktól nem is feltétlenül hangzanak furán.
Igencsak nehéz és stresszes élete lehet annak, aki már ilyeneken is idegeskedik. :D
— barát-barátnő/barátom-barátnőm/barátod-barátnőd: túlságosan hivatalos, hivatalos ügyintézés esetében meg gyerekes képet mutat a kapcsolatról
— pár/párom/párod: ismerősök, barátok között kissé bürokratikus, hivatalos helyen meg inkább lealacsonyító,
— szerelem/szerelmem/szerelmed: túl nyálas, érzelgős, komolytalannak ható
— édes/édesem/édesed: szintén ugyanilyen tocsogós
— kedves/kedvesem/kedvesed: szintén ugyanilyen tocsogós
— társ/társam/társad: idióta kifejezés
— partner/partnerem/partnered: túlságosan szexre, szexkapcsolatra asszociáltató
Hogy melyik jobb? Szerintem egyik sem tökéletes.
a galambnak! neked meg nincs, azért zavar :D
engem nem érdekel hogy hívják egymást
csak mikor ez van h szerelmem meg életem,egy hét múlva meg már máson fekszik :,D átkozottak szegények az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!