Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem idegesítő a pár kifejezés? Szerintem párja csak a galambnak van :D

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 19:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Meg a zokninak, vagy az ovisoknak. :D Inkább olyan sablonos már, mint idegesítő. Nekem sokkal jobban tetszik a kedvesem, szerelmem.
2015. jún. 19. 19:08
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Párja a zoknimnak van, amit a szandálom párjához viselek.
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Egy időben engem is idegesített - na jó, nem idegesített, mert ahhoz én túl nyugodt gyerek vagyok, de felfigyeltem -, de azóta rájöttem, hogy nem az én dolgom. Felőlem mindenki úgy hívja a kedvesét, barátját/barátnőjét, pasiját/csaját, jövendőbelijét, ahogy akarja.
 4/23 anonim ***** válasza:
Igen mindenkinek szíve joga úgy hívni a kedvesét ahogyan akkarja de még akkar küldeni is.
2015. jún. 19. 19:12
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
A rendelkezésre álló kifejezések közül nekem ez a "legkisebb rossz". Már megszoktam és használom. Nekem a pasim, barátom, uram irritálóak, az élettársam túl hivatalos, a szerelmem/kedvesem meg nevetségesebben hangzik. Tudsz még valamit javasolni? Mert a nevét nem fogom nyilvános fórumokon hirdetni.
2015. jún. 19. 19:15
 6/23 anonim ***** válasza:
64%

Engem a kedvesem/szerelmem kifejezés jobban idegesít mert túl nyálasnak tartom.

A párral nincs semmi bajom.

2015. jún. 19. 19:18
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Nekem azzal, hogy "párom", semmi bajom. Meg a többi kifejezéssel sem. Igaz, a "pasim, csajom" gyerekes, idősebbeknél parasztos, a "kedvesem" öreges, az "élettársam" röhejes szerintem, de ezek sem idegesítőek, csak én nem használnám őket, de nem zavar, ha mások ezt használják sőt, másoktól nem is feltétlenül hangzanak furán.

Igencsak nehéz és stresszes élete lehet annak, aki már ilyeneken is idegeskedik. :D

2015. jún. 19. 19:21
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

— barát-barátnő/barátom-barátnőm/barátod-barátnőd: túlságosan hivatalos, hivatalos ügyintézés esetében meg gyerekes képet mutat a kapcsolatról

— pár/párom/párod: ismerősök, barátok között kissé bürokratikus, hivatalos helyen meg inkább lealacsonyító,

— szerelem/szerelmem/szerelmed: túl nyálas, érzelgős, komolytalannak ható

— édes/édesem/édesed: szintén ugyanilyen tocsogós

— kedves/kedvesem/kedvesed: szintén ugyanilyen tocsogós

— társ/társam/társad: idióta kifejezés

— partner/partnerem/partnered: túlságosan szexre, szexkapcsolatra asszociáltató

Hogy melyik jobb? Szerintem egyik sem tökéletes.

2015. jún. 19. 19:23
 9/23 anonim ***** válasza:

a galambnak! neked meg nincs, azért zavar :D

engem nem érdekel hogy hívják egymást

csak mikor ez van h szerelmem meg életem,egy hét múlva meg már máson fekszik :,D átkozottak szegények az ilyenek.

2015. jún. 19. 19:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt ilyen paraszt emberek vannak, hogy rögtön pontozzák lefele a másikat, ha eltérő kedvence van. Vicckosár.
2015. jún. 19. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!