Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szombat este magányosan a net...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombat este magányosan a net előtt ülsz, ahelyett hogy mennél buliba ismerkedni? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Én azért nem megyek mert teljesen le vagyok égve. :D

Úgyhogy jó szar már nekem... nah...

MESÉLJETEK!!!

2010. febr. 27. 19:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Meglehet, de én nem is ébredek reggel erős fejfájással egy végigpiált éjszaka után. :) Meg mert tisztességes lányokkal valszeg. nem bulikban ismerkedik az ember. Kivétel van, de kevés.
2010. febr. 27. 21:23
 32/45 anonim ***** válasza:
Hétfőn zéhá, most komolyan veszem ezt a félévet :)
2010. febr. 27. 21:31
 33/45 anonim ***** válasza:

biztos nem ismerkedni mennék buliba hanem hogy beba$$zak és levezessem a feszültséget...

most meg kiba$zott hőtanházit irok...

20/f

2010. febr. 27. 21:33
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap este kidobott a pasim és sárga földig ittam magam, és se pénzem, és se pofám ma is felhívni ismerősöket. Anyám is eléggé berágott a másnapos látványomtól. Úgyhogy csendben és szerényen józanodom, és lesem inkább mások problémáit:D

22L

2010. febr. 27. 21:39
 35/45 anonim válasza:
100%
Azért mert épp veled csevegek:D meg azért mert nem szeretem,meg azért mert nincs értelme,meeeg azéért mert vannak értelmesebb dolgok is amire költhetnék,meg azéért mert ez ma már nem ugyanaz mint egykor volt... :) 20/L
2010. febr. 27. 21:48
 36/45 A kérdező kommentje:
puszcsiszercsiláwcsi... :D
2010. febr. 27. 21:50
 37/45 A kérdező kommentje:

21:23-nak

Hát figyi, te tudod neked mi a jó. De szerintem Néha kipróbálhatnál új dolgokat is, lehet hogy kellemesen csalódnál.

2010. febr. 27. 21:54
 38/45 anonim válasza:
hát mert olyan ratyi helyen élek ahol kábé 2 szórakozóhely van, a barátaim meg nem szeretnek túlzottan bulikba járkálni,szóval ritkán jön össze olyan társaság aminek a tagjait bírom is.mondjuk most zavar hogy nem csinálok semmi értelmeset és itt unatkozom, elmennék valahova de ugye kivel :D
2010. febr. 27. 22:00
 39/45 anonim válasza:
ja és 17/L
2010. febr. 27. 22:01
 40/45 anonim válasza:
keveset vagyok itthon, most égre itt a hétvége és pihenhetek picit emberektől távol:)
2010. febr. 27. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!