Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este magányosan a net előtt ülsz, ahelyett hogy mennél buliba ismerkedni? Mi az oka?
Figyelt kérdés
Én azért nem megyek mert teljesen le vagyok égve. :D
Úgyhogy jó szar már nekem... nah...
MESÉLJETEK!!!
2010. febr. 27. 19:57
23/45 anonim válasza:
Meg volt beszélve ma estére a diszkó. De közös megegyezés alapján elhalasztottuk jövő hétre, mivel elég rossz a kedvem manapság.
24/45 anonim válasza:
tanulnom kell -.- meg a drágalátos barátnőim úgy gondolják,h mivel ők most párkapcsolatban élnek,ők már nem buliznak pffff
19/L
25/45 anonim válasza:
20:23
elkövettem azt a hibát, hogy vettem egyet zuhanyfüggöny helyett.
26/45 anonim válasza:
Van barátom, és vele beszélgetek. Meg bulizni se lenne kedven. És pénzem sincs rá.
27/45 anonim válasza:
-Mert van öntudatom.
-Mert nincs kedvem ribancokkal és narkósokkal vegyülni.
-Mert utálok alkoholt fogyasztani.
-Mert hülyeség.
-Mert a disco szar.
-Mert egyszer sem voltam még nem nem érzem úgy, hogy bármit is vesztettem volna vele.
-Mert van jobb dolgom is.
19/F
28/45 anonim válasza:
(20:55 vagyok)
"még és nem érzem..." //javítva
29/45 A kérdező kommentje:
eléggé meg lehetsz keseredve...
2010. febr. 27. 21:06
30/45 anonim válasza:
mert más városban tanulok, ahol 7köznap épp elég éjszakát töltök ébren
hétvégén inkább pihenek vagy telefonszexelek a barátommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!