Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este magányosan a net előtt ülsz, ahelyett hogy mennél buliba ismerkedni? Mi az oka?
Figyelt kérdés
Én azért nem megyek mert teljesen le vagyok égve. :D
Úgyhogy jó szar már nekem... nah...
MESÉLJETEK!!!
2010. febr. 27. 19:57
2/45 anonim válasza:
én b@sszameg azért nem megyek, mert a drágalátos "legjobb barátnőm" lemondott, a többiek meg le vannak égve. kicseszettül elegem van...
3/45 anonim válasza:
Mi a f*szért menjek? Van lány, akit szeretek, sz*r zene van, utálom a tömeget, álmos vagyok, és utálom a divatot (mint ahogy divatos szombaton bulikba menni). Megfelel, Gyermekem?
4/45 anonim válasza:
Azért mert nem tudok táncolni...
5/45 anonim válasza:
Én simán fáradt vagyok. Ennyi az oka :)
6/45 A kérdező kommentje:
Megfelel APU... :D
2010. febr. 27. 19:59
7/45 anonim válasza:
Azért, mert ez a csitri szrok és az alfahomárok dolga..nem a NORMÁLIS embereké.
8/45 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék hány évesek írnak ide, légyszíves írjátok le a korotokat, tényleg érdekelne :)
9/45 A kérdező kommentje:
Jah engem is...
23/F
2010. febr. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!