Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szombat este magányosan a net...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombat este magányosan a net előtt ülsz, ahelyett hogy mennél buliba ismerkedni? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Én azért nem megyek mert teljesen le vagyok égve. :D

Úgyhogy jó szar már nekem... nah...

MESÉLJETEK!!!

2010. febr. 27. 19:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%
Nincs pénzem és nem vagyok izmos és van pár pattanásom, ennyi az oka.
2010. febr. 27. 20:03
 12/45 anonim ***** válasza:

mer nincs kedvem zajos helyre menni és nincs kedvem h a fél disco végigfogdosson

17/L

2010. febr. 27. 20:03
 13/45 anonim ***** válasza:
Mert 5kor keltem egész nap suliban rohadtam, 6ra hazaértem, de nekem egy egész nap kell buliáshoz és mellesleg le is vagyok égve :D
2010. febr. 27. 20:05
 14/45 anonim ***** válasza:

Azért mert nem szoktam buliban ismerkedni, zene van itthon is, az imádott táncolást máshol is tudom folytatni, és igazi hobbim, szórakozásom van ami nem a buli és mert gyűlölöm a barom részeg embereket. Nem vagyok magányos.

18L

2010. febr. 27. 20:06
 15/45 nielindi ***** válasza:
inkább sexelek a pasimmal, minthogy részeg homárokat nézegessek egy szar helyen.
2010. febr. 27. 20:10
 16/45 anonim ***** válasza:

mert barátnőm tegnap óta nem tudom elérni sehol, telefonját se veszi fel, és eléggé le vagyok törve, semmi kedvem a bulizáshoz :(

17f

2010. febr. 27. 20:21
 17/45 anonim ***** válasza:

1. Van barátnőm nem járok ismerkedni

2. egy k urva zuhanykabint szerelek délután óta és nem ülök a net előtt csak néha jövök ide.

2010. febr. 27. 20:22
 18/45 anonim ***** válasza:
20:22 - Zuhanykabin? :D Hát mit csináltál?
2010. febr. 27. 20:23
 19/45 anonim ***** válasza:
60%
én azért nem megyek,mert ott rengeteg a k***a,amikor elemgyek akkor mindig balhé lesz,mert mifelénk sokmindenkinek nem tetszik a pofám,és akkor leeht verekedni,és akkor már kivagyok tiltva a nagyobb bulihelyekről.....amikor én csak megvédem magam,arrol nem tehetek hogy tulbecsülik magugakat az alfahímek,meg a rajok...jah és szar a zene,csak ha nem rapp megy...
2010. febr. 27. 20:31
 20/45 anonim ***** válasza:
nem tudok táncolni és a zene is szar, ja meg az embereket se bírom akik odajárnak, amúgy jelenleg most pénzem sincs rá...
2010. febr. 27. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!