Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hoz össze a sors olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hoz össze a sors olyan emberrel, aki nem akar gyereket? (többi lent)

Figyelt kérdés
Késett és hétvégén megkaptam, hogy feljelent ha gyerek van a dologban. Ő nem olyen szépen fejezte ki. Hogy legyek együtt egy ilyen emberrel? Megmutattam neki a fog. gàtlót is, mert màr kételkedett. Én màr szeretnék, de így mi értelme benne lenni egy kapcsolatban. Ő nem akar még 35éves.
2015. jún. 1. 14:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy 30 alatt pasival nem kezdek. de belàtom ez nem kor kérdése ki mennyire érett. Telefonos jàtékok nyomkodása, jól megy neki.
2015. jún. 1. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Keress mást és vele már az elején tisztázzátok, hogy ha neked lesz egy komoly kapcsolatod, mielőbb szeretnél családot, gyereket és hasonló gondolkodású embert szeretnél magad mellé.

Így megelőzöd az ehhez hasonló helyzetek lehetőségét.

2015. jún. 1. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem, valóban nem kor kérdése, 36 éves nő vagyok és soha az életben nem akartam és nem is akarok gyereket. Csakhogy én olyan embert választottam, aki ugyanígy érez. Ez fontos.
2015. jún. 1. 15:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as! Én is ezt kérdeztem tőle, hogy milyen indokkal :) azért húztam kicsit az agyàt, mert mikor beszéltünk erről előtte két óràval màr megjött. Az indok- ,,felcsinàltattam magam vele a gyerektartàsért.'' Nevetséges. Volt olyan idegállapotban. Aztàn bújt hozzám. de ezek miatt màr kiàbràndított magàból egyre jobban.
2015. jún. 1. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Én 30 alatti pasiként simán bevállalnám ha becsúszna, de megértem hogy van aki nem akar, azért sok gonddal jár :)

2015. jún. 2. 00:53
 16/20 Missi_Key ***** válasza:
100%
ez nem érettség kérdése. nagyon sok nő játszik arra hogy babát akar, de ha spermabankba megy akkor egy fizuból kell élnie, és inkább valakit lehúz így gyerektartással..+ akkor nyagathatja majd, hogy a gyereknek apa kell és foglalkozzon vele. de ez elég kötsögség, hiszen egy ffi is eldöntheti akar e gyereket...magán szoc vélemény, de én feminista létemre beleírnám a törvénykönyvbe hogy ha nem közösen tervezett gyerek akkor a pasi csak az egyszeri abortuszt köteles kifizetni, gyerektartást nem ha nem akarja a babát.
2015. jún. 2. 01:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Én nem ez a fajta vagyok! Szedem a fog. gàtlót. Kedves Key!
2015. jún. 2. 12:48
 18/20 Missi_Key ***** válasza:
Nem mondtm hogy az vagy. De sok ilyen van így ha ez még nem volt téma köztetek, vagy azt látja hogy nagyon feszegeted a baba témát aztán egyszer csk hupsz, becsődöl a bogyó, könnyen hihette ezt a párod
2015. jún. 2. 13:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Ezt a témat egyàltalàn nem beszéltük koràbban. Mostmàr legalàbb tudom a véleményét.
2015. jún. 2. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Feljelenteni sem tudna, 2-n áll a vásár. EGyébként is mi az hogy feljelent? Ha biztosra akar menni, védekezzen ő. EGyébként meg ha tablett amellett becsúszna egy gyerek (ami nem valószínű) mért reagálna gí? Valószínűleg önző, koraéretlen még 35 évesen is. AZ ilyennek később se szülnék.... Nem valószínű, hogy szeret, aki így reagál az nem szeretzi a másikat. Hagyd ott.
2015. jún. 2. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!