Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hoz össze a sors olyan emberrel, aki nem akar gyereket? (többi lent)
Fő a bizalom.
keress mást itt a gyerek kérdés a legkisebb probléma
Keress olyat, aki akar gyereket.
A gyerekkérdés az egyik legkényesebb, ha nem A legkényesebb kérdés egy kapcsolatban.
Senkit NEM! lehet belekényszeríteni a gyerekvállalásba, ha nem akarja és senkit NEM! lehet megfosztani a gyerekvállalás lehetőségétől, ha ez élete álma.
Ebben nincs kompromisszum lehetőség.
Feljelent? És milyen indokkal?? Megerőszakoltad őt, vagy mi?
Nem is értem ezt a részét a kérdésednek.
Én a helyedben semmiképp nem maradnék együtt ezzel az emberrel (feltéve, hogy nem csak gyors pánik volt, hanem egyébként tényleg egy ilyen mentalitású ember), a gyerek sorsáról pedig te döntesz.
Egyébként ezt sosem értettem.. 23 éves vagyok, a párommal kb. a 2 randin megbeszéltük ezeket a dolgokat. Kinek mi az elképzelése a családról, házasságról..kb mikor szeretnénk ezeket a dolgokat, és ez leginkább a gyerektémára vonatkozott.
23 évesen! Ő volt 25.. Nem akartuk feleslegesen húzni egymás idejét. Komoly kapcsolatra vágytunk,nem akartunk kalandokat, és ehhez fontos volt tudni a másik álláspontját. Ha kiderült volna, hogy soha nem akar gyereket, vagy csak majd 40 évesen, akkor ott vége is lett volna a randiknak. Ugyanez fordítva..
Ezek fontos dolgok és nem értem, hogy az emberek miért nem tisztázzák ezt a kapcsolat elején.. És ha nem is a 2. randin, de mondjuk az első fél évben.
nem akarja hogy a nyakába varrj egy gyerektartást, vagy hogy nélküle dönts, csak mert te babázni akarsz.
ha neked fontosabb a gyerek mint ő, akkor keress mást, ha nem akkor fogadd el, hogy lehet hogy ő sose fog akarni gyereket.
Feljelent?! :D
Normális választ akartam adni, de nem tudok. Annyi a tanácsom, hogy ne magukat örökifjúnak képzelő, paranoid mitugrászokkal kezdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!