Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti képesek lennétek lemondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti képesek lennétek lemondani a barátaitokról a párotokért?

Figyelt kérdés
Lehet rosszul gondolom, de nekem a párom mindig is fontosabb lesz. Végül is ő az, akivel az életemet akarom leélni, akivel együtt élek, a jövőbeli családom. A barátok meg jönnek mennek. És én olyan kapcsolatokról beszélek, ahol megbíztok egymásban, szeretitek egymást és tudjátok hogy ameddig csak lehet, együtt fogtok maradni. Nem alkalmi fellángolásokról van szó.
2015. máj. 29. 18:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nem, nem azért mert írtál egy xD-t. Hanem azért mert úgy nyilvánulsz meg mint egy ovis. "Bibibbííííí nekem máááár 2 éve párom van te meg h*lyeee vaagy." Ha nem látod, hogy ez milyen gyerekes, akkor tényleg nagy a baj. Az utolsó kommented is mutatja ezt. Ezek tipikus hibák amiket sokan ismernek és elkövettek már előtted, mi csak figyelmeztetni szeretnénk, hogy rossz felé haladsz, de hát sajnos a legtöbb ember csak a saját hibájából tanul. Senkit nincs jogod iránytani még annak nevében sem, hogy "később neki lesz jobb". Nem az anyja vagy és ő már felnőtt. Az ilyen barátnőknől lesznek a hárpiák akik elől mindenki menekül. Mivel idejöttél feltenni a kérdést egyértelmű, hogy a párod nem szándékozik eleget tenni a kérésednek, különben nem lenne értelme kérdezgetni, szóval ő sem gondolja normálisnak, így hát hiába bizonygatod itt, attól a te életed nem fog megváltozni.
2015. jún. 9. 16:05
 32/42 anonim ***** válasza:
Amúgy ez akkora hülyeség... :D Még jó, hogy elhanyagolja valaki a barátait a párja miatt! Aki már dolgozik és együtt él valakivel, természetes dolog, hogy a barátait hanyagolja és lehet nem önszántából, hanem mert muszáj. De egyébként én önszántamból és a párom is önszántából már nem is nagyon járunk ki a többiekhez (más kérdés, hogy már idők, se erők nincs rá), de attól kezdve, amikor összekerültünk, csökkentek ezek a kijárkászós időszakok. Semmi szükség ilyenkor már barátokra, mert ott van mindenben a párod. Természetesen lehet próbálni ápolni ezeket a baráti mizériákat, de ha elszakadsz abból a körből, az érdeklődés csökken és nem is nagyon lesz időtök beszélni. Én se szerettem a párom-féle kretén bandát, ezért miattam nem is ment ki, de egyébként nem kértem rá, csak lelkiismeretből nem ment ki. Na utána össze is költözött velem és elmentünk dolgozni, azóta szerencsére alig hallunk róluk. Költözz össze vele egy távolabbi városban, menjetek el dolgozni és meg is van oldva :) A hülye tanácsokkal meg ne foglalkozz, ha elakarod szakítani a barátodat, mert úgy érzed, hogy a barátodra rossz hatással vannak, akkor be kell vetni egy kis "hátulról támadós" szisztémát, hogy ne legyen észrevehető :) Szépen, sunyin adagolva és a probléma néhány héten/hónapon belül megoldódik. Gonoszan hangzik, de mindent a cél érdekében :D Sok szerencsét :) Nálunk már működik pár éve :D Sokkal nyugisabb az életünk azóta :)
2015. jún. 9. 20:07
 33/42 anonim ***** válasza:
Persze aztán ha ne adj isten szakítotok vagy holnap elcsap/ja a kamion akkor ottmaradsz/tok egyedül mint a kisujjam. Jaj de szép élet is az!
2015. jún. 9. 21:46
 34/42 A kérdező kommentje:

#33 Hát ha úgy szólnak hozzám, én is úgy szólok vissza. ;) Egyébként 25 felett szerintem már nem az a kor, amikor az ember váltogatja a párjait. A két év csak az együttélés, azelőtt 3 évig együtt voltunk mielőtt összebútoroztunk. És ha ne adj isten tényleg szétmennénk, és már a barátaink se lennének ott, a család mindig ott lenne.

#34 Örülök, hogy valaki egyetért velem! Én is pont így gondolom. Semmi bajom nem lenne velük, ha értelmes, intelligens emberek lennének, a kor(unk)ához méltóak. Remélem ki fogja őket nőni, és nem kell semmiféle 'aljas' módszerhez folyamodnom. :D Én eddig is őszintén megmondtam neki, mit gondolok róluk.

2015. jún. 10. 07:02
 35/42 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy 57%-os ember egyetért veled a neten, még a te párod nem fog megváltozni. Ha neked mégis ez számít, az a gyerekesség például. És 5 év sem sok idő. Az emberek bármikor szétmehetnek. Az én szüleim több mint 40 év után mentek szét, 4 gyerek után. Most aztán tök egyedül vannak szegények, se barátok, se semmi, család a világ másik végén/ nem él, a gyerekek meg nem érnek rá... A családnak egy idő után van saját élete, nem ér rá mindig téged pátyolgatni. Én aztán tényleg magamnak való vagyok, de még szerintem sem normális ahogy gondolkodsz.
2015. jún. 11. 10:44
 36/42 A kérdező kommentje:
#37 Hehe attól még örülhetek, hogy valaki egyetért velem, nem? nem mintha a % amúgy is számítana. Nem kell pátyolgatnia senkinek. egyszerűen összetartó a családunk és számíthatunk egymásra. a legtöbb barátságról meg ez nem mondható el. tisztelet a kivételnek. szétmenni bármikor lehet, de akkor ennyi erővel a barátságokra is vonatkoztatható. bármikor elköltözhet a haver, beújíthat egy kapcsolatot (még ha nem is hanyagol emiatt, esetleg elköltöznek messzebbre a párral), vagy szintén változhat az érdeklődési kör. minden emberi kapcsolat tönkremehet.
2015. jún. 11. 14:28
 37/42 anonim ***** válasza:
Persze. Pontosan úgy, ahogy a családi kapcsolatok is. A vér nem jelent semmit. Mindenki láthatja milyen borzalmasan kezeli egymást sok családtag. Ez is bármikor megfordulhat, nem biztosíték hogy mindig szeretni fog mert családtag. Én pl van hogy hónapokig vagy évekig nem beszélek az egyik testvéremmel, pedig semmi bajunk egymással. Csak sok köztünk a korkülönbség és sosem ismertük egymást. Amúgy meg vicces, hogy pont azért értékeled le a barátságot, amit te is csinálsz és a párodtól is elvársz (mármint, hogy ne foglalkozzon velük, mert párkapcsolata van).
2015. jún. 11. 14:55
 38/42 A kérdező kommentje:

#39 azért akkora családi viszályokról nem nagyon tudok, amik miatt a családtagok még csak szóba se állnának egymással. de persze, van ilyen is. a családi kapcsolatok is tönkremehetnek, mint minden, ahogy mondtam(d). épp ezért az embernek meg kell válogatnia, kivel tart fent kapcsolatot. valószínű olyannal, akiben bízik, hogy nem romlik meg a viszonya. és szerintem egy kapcsolat még mindig mélyebb, mint az ilyen vedelős haverságok.

az hogy a barátság megromolhat egy kapcsolat miatt, az csak természetes, nem ezért értékelem le. inkább azért, amit mondtam, a legtöbb felszínes, sokszor érdekbarátság, még ha csak annyi is hogy az egyik lelki szemetesnek használja a másikat. olyan igazán-igaz barátságban részem természetesen nem volt, de még csak nem is láttam ilyet a környezetemben. akik olyan jó puszipajtásnak vallják magukat, még ha tíz éve is ismerik egymást, kibeszélik a másikat a háta mögött. vagy csak vedelni lehet velük, meg belevitetni magadat a 'rosszba'. hány olyan ember van aki az ilyen úgymond haverok miatt kezdett drogozni vagy akár csak cigizni... én ezeket a 'barátságokat' ítélem el leginkább.

ha van olyan, hogy igaz barátság, arra áldásomat adom. a párom helyzetében (már pedig elég jól ismerem az összes idiótát akivel barátkozik) sajnos, nem sajnos, nincs ilyen.

2015. jún. 11. 18:47
 39/42 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem a Gyakorikérdések általi pontozások alapján mérik az emberséget az életben, ha pedig Te így teszed, akkor csak sajnálni tudlak! :) Másrészt: Azért ennyi a százalék, mert szókimondó ember vagyok és nem mondok csak azért olyanokat, mert "így illik" és esetleg mert úgy felpontoznának. Nem fog egyedül maradni, hisz mindenhol lelhet barátokat és nem s*ggel kell hozzáállni a kapcsotokhoz, hogy vagy lesz valami vagy nem, hanem úgy, hogy sikerülni fog és együtt maradnak, ha pedig a pasi nem így teszi, akkor ki kell tenni a szűrét és ennyi. Barátokat akárhol lehet találni, gyerekkori haver se szent írás, alig vannak manapság "örökké tartó barátságok", úgyhogy nem sokat veszíthet velük. Az, hogy a kapcsolatukhoz mérten a pasit lehúzzák és nyápicok, abszolút nem illenek bele egy egészséges kapcsolatba és hátráltatnak, nem visznek előre, na akkor ideje lépni és lekoptatni őket! Sokkal többet ér egy pár, mint egy olyan baráti csapat, ami iszik és lehúzzák a haverjukat! Úgyhogy nyugodtan vágj bele és lassanként szakítsd el, nem kell neki erről tudnia :) Meglehet ezt oldani úgy, ahogy leírtam, csak ehhez hetek/hónapok kellenek, addig is néha el kell tűrnöd, de annyi időt megér :)
2015. jún. 12. 15:44
 40/42 A kérdező kommentje:
#41 Jaj de jól leírtad, amit én is gondolok, köszi! ;)
2015. jún. 14. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!