Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek lemondani a barátaitokról a párotokért?
Vigyázni kell a barátokkal!
Az én legjobbom is kezelésbe vette a feleségemet!
Dobtam mind a kettőt!
Új élet és boldogabb vagyok nélkülük mint valaha!
Pont azért amiért te még mindig vered itt magad. Unalom. És ha te már lusta voltál, tessék:
"A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Ám hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket, impulzívak és felelőtlenek. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni."
Ez pont egy olyan ember fogalma, akit rohadt sokan szeretnek mert kiváló manipulátor és meggyőző személyiség. Én max antiszociális vagyok, nem szenvedek azzal hogy megkedveltessem magam, és nem is érdekel (nincsenek barátaim és nem is kellenek) te ostoba. :D És még mindig gáz a '3,14csa' oltásod, naggy-on eredeti (nem). :D
Jah, arra meg hogy nem sokáig lesz velem a barátom, csak úgy mondom hogy már majdnem két éve együtt vagyunk, élettársak, és 3,14csa (xD) vagy nem, jobban szeret mint téged bárki valaha. ;D
"Lehet rosszul gondolom, de nekem a párom mindig is fontosabb lesz."
"És én olyan kapcsolatokról beszélek, ahol megbíztok egymásban, szeretitek egymást és tudjátok hogy ameddig csak lehet, együtt fogtok maradni."
Ha olyan párja van az embernek, aki szereti és megbízik benne, akkor ő nem hogy nem akarja eltávolítani, elszakítani a barátaitól, (mégis milyen értelmes indoka lehetne erre?), hanem inkább örül neki, hogy vannak barátai.
Ennyire egyszerű.
"nem tudom miért olyan örömteli nekem, hogy vannak barátai, akik elszakítják őt tőlem, és lehúzzák a szintjükre. az ivós-bulizós tinédzser alja szintre"
A kérdésedből nem derült ki, hogy milyenek a haverjai, nekem meg ritkán van időm és kedvem végigolvasni a további hozzászólásokat. Én úgy vagyok vele, hogy a kérdés megválaszolása szempontjából fontos tényeknek, információknak szerepelniük kéne a kérdés kifejtésében ahhoz, hogy valaki a helyzetre illő választ, esetleg használható tanácsot tudjon adni.
Az meg, hogy valaki milyen barátokkal érzi jól magát, szerintem nem elsősorban a barátokról szól, és nem őket minősíti, hanem őt, szóval ha a párom olyanokkal barátkozna, akik "még mindig ott tartanak, hogy kocsma, ribik, vedelés", akkor nem a barátokat okolnám, hanem komolyan elgondolkoznék valamin.
Van abban nem kevés igazság, hogy "madarat tolláról, embert barátjáról.
"ha megbíztok egymásban, szeretitek egymást, stb, akkor nincs szükség barátokra mert ott vagytok egymásnak."
Szerintem az ember életében nagyon fontosak a barátok, és nem pótolhatja őket a párod. Én nagyon szeretem a páromat, de sosem mondanék le miatta a saját barátaimról. Mondjuk nem is olyanok, akik ellen bármi kifogása lehetne, és ez fordítva is így van.
Attól meg, hogy két éve (vagy akár 12 éve) együtt vagytok, és együtt is éltek, közel sem biztos, hogy egymással fogjátok leélni az életeteket - de ezt nyilván te is tudod.
"És igen, lemondanék az úgynevezett barátaimról is."
"Én max antiszociális vagyok, nem szenvedek azzal hogy megkedveltessem magam, és nem is érdekel (nincsenek barátaim és nem is kellenek) te ostoba. :D"
Nem létező barátokról azért nem nagy áldozat lemondani. :-))))
De ha belegondolsz, a te problémád valójában egyáltalán nem a barátságok és a párkapcsolat fontossági sorrendjéről és összeférhetőségéről vagy összeférhetetlenségről szól.
'Jah, arra meg hogy nem sokáig lesz velem a barátom, csak úgy mondom hogy már majdnem két éve együtt vagyunk, élettársak, és 3,14csa (xD) vagy nem, jobban szeret mint téged bárki valaha. ;D'
Ők a tinik? És te mi vagy? Ilyen megnyilatkozásai egy éretlen embernek vannak. Vedd már érszre, hogy nagyon gáz! A mindenki h*lye csak te vagy helikopter tökéletes esete. És már 2 éve együtt vagytok, hűűű oda ne rohanjunk! xD Megsúgom: 2 év az semmi. Én a legjobb barátomat 14 éve ismerem, mi ahhoz képest 2 évecske? Ha nem akarsz hatalmasat koppanni, akkor ajánlom, hogy mihamarabb változtass és nőj fel.
#27 azért is mondtam, hogy 'úgynevezett'. bár valóban, nem igazi barátokról tényleg nem nehéz lemondani. de nem igazán hiszem, hogy a párom barátai olyan nagyon igaz barátok lennének. néhánnyal kb azóta ismerik egymást, mióta velem.
#28 azért mert írtam egy xD-t? te is. nem tudom, mi más problémád van.
#29 ha a fontossági sorrend rendben van, akkor minden oké.
#30 nem tökéletes, de akkor is szeretem. és nem akarom hogy úgy viselkedjen. igen, ez is igaz, csak azt lehet aki hagyja.. elszomorít hogy ő hagyja, és szeretném ezt megakadályozni. később neki is jobb lesz, hogy nem ébred mindig másnaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!