Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek lemondani a barátaitokról a párotokért?
Én a fiú barátaimról "lemondtam", amikor összejöttem a barátommal, mert neki nem tetszett, és őszintén, nekem sem tetszett volna, ha csajokkal találkozgat mellettem.
A fiú barátaival is csak a baj van (iszákos, drogos, balhés emberek), de sose tiltottam tőlük, hiszen 10 éve a barátai, nem is kértem tőle soha, h szakítsa meg velük a kapcsolatot.
Ha az ember élete fordulóponthoz ér, úgyis megválik 1-2 baráttól, akik már nem barátként, hanem csak ivócimboraként vannak jelen.
Itt azert sokminden nem tiszta kerdezo.
Kevered a haverokat a baratokkal, a ketto messze nem ugyanaz. Egy barat vagy baratok jo esetben az ember elete vegeig kitartanak, de egy kapcsolatrol ez nem igazan mondhato el, foleg fiatal korban. De eraluk valamit, az ember baratai olyanok mint amilyen o maga, nagyon sokban hasonlitanak kulonben nem lennenek hosszu ideig baratok. Tehat amilyen a parod baratai olyan o maga is, esetleg elotted megjatsza magat, viszont valojaban nem olyan. Szoktak mondani nem veletlenul, hogy embert baratjarol...
Egyben egymás legjobb barátai is vagyunk, több kemény helyzeten mentünk keresztül együtt, mint bármelyik barátunkkal, mégis kitartottunk, kitartunk egymás mellett, így ha komoly választás elé kellene állnunk, egymást választanánk.
De nem nagyon tudok elképzelni ilyen helyzetet, mert sem a barátaink bennünket, sem mi egymást nem állítanánk ilyen választás elé.
Szerintem nem lesz meg sokaig a parod ne aggodj. En is elvakultan szerelmes voltam, a parom belekenyszeritett, hogy eloszor csak a barataimat, majd az eletemet jelento szineszetet, riporterkedest hagyjam abba, mert nem birta elviselni sajat elmondasa szerint, hogy en "hires" vagyok, na meg persze azt sem, hogy en tehetseges vagyok, o pedig leerettsegizni is csak azert tudott, mert raeroltettem...
Jelenleg pedig az a lany, aki a legjobb baratom (volt), le se suar engem sem, mert a pszichopata pasijanak nem tetszik az abrazatom, holott mi mar akkor baratok.voltunk, amikor meg a gasorba s.volt az a nyomorek. Raadasul azt is nekem koszonhetik, hogy egyaltalan egyutt vannak, mert ha nem beszelek baratnommel, hagyja a pcsaba azt a csavot. Errol ennyit, akkor voltam nagy barat, amikor szuksege volt ram, amikor nekem lenne szuksegem valakire, akkor meg nincs. Ugyan segiteni nem tudna rajtam, de legalabb megprobalhatna.
Szoval csak csinald nyugodtan, attol mert te egy szociopata, elviselhetetlen 3,14csa vagy es nem bir elviselni senki, meg mas baratait nem kellene eltavolitani attol, akit elvileg szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!