Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti képesek lennétek lemondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti képesek lennétek lemondani a barátaitokról a párotokért?

Figyelt kérdés
Lehet rosszul gondolom, de nekem a párom mindig is fontosabb lesz. Végül is ő az, akivel az életemet akarom leélni, akivel együtt élek, a jövőbeli családom. A barátok meg jönnek mennek. És én olyan kapcsolatokról beszélek, ahol megbíztok egymásban, szeretitek egymást és tudjátok hogy ameddig csak lehet, együtt fogtok maradni. Nem alkalmi fellángolásokról van szó.
2015. máj. 29. 18:15
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Az olyan barátokkal nekem sem lenne gondom. Az a baj hogy az én helyzetemben (jobban mondva, a pároméban) nem ez van, hanem amit mondtam, meg te is. Nem hajlamom van, én teljes mértékben aszociális vagyok. De nem bánnék pár rendes embert, legalább a párom részéről. Csak sajnos nincs ilyen.
2015. máj. 29. 18:42
 12/42 anonim ***** válasza:
81%

Én a fiú barátaimról "lemondtam", amikor összejöttem a barátommal, mert neki nem tetszett, és őszintén, nekem sem tetszett volna, ha csajokkal találkozgat mellettem.

A fiú barátaival is csak a baj van (iszákos, drogos, balhés emberek), de sose tiltottam tőlük, hiszen 10 éve a barátai, nem is kértem tőle soha, h szakítsa meg velük a kapcsolatot.

Ha az ember élete fordulóponthoz ér, úgyis megválik 1-2 baráttól, akik már nem barátként, hanem csak ivócimboraként vannak jelen.

2015. máj. 29. 18:57
 13/42 anonim ***** válasza:
46%
a barátaim általában azért a barátaim, mert közös az érdeklődési körünk, tehát egy kissé hasonlítunk....vagyis ha őket nem fogadja el a párom, akkor engem sem, hozzám tartoznak, és aki csak felveti, hogy hanyagolnom kellene őket, azzal már nincs is miről beszélnem
2015. máj. 29. 19:12
 14/42 anonim ***** válasza:

Itt azert sokminden nem tiszta kerdezo.

Kevered a haverokat a baratokkal, a ketto messze nem ugyanaz. Egy barat vagy baratok jo esetben az ember elete vegeig kitartanak, de egy kapcsolatrol ez nem igazan mondhato el, foleg fiatal korban. De eraluk valamit, az ember baratai olyanok mint amilyen o maga, nagyon sokban hasonlitanak kulonben nem lennenek hosszu ideig baratok. Tehat amilyen a parod baratai olyan o maga is, esetleg elotted megjatsza magat, viszont valojaban nem olyan. Szoktak mondani nem veletlenul, hogy embert baratjarol...

2015. máj. 29. 19:30
 15/42 anonim ***** válasza:
Tipikus.Szerintem Te vagy a lány.
2015. máj. 29. 20:15
 16/42 anonim ***** válasza:

Egyben egymás legjobb barátai is vagyunk, több kemény helyzeten mentünk keresztül együtt, mint bármelyik barátunkkal, mégis kitartottunk, kitartunk egymás mellett, így ha komoly választás elé kellene állnunk, egymást választanánk.

De nem nagyon tudok elképzelni ilyen helyzetet, mert sem a barátaink bennünket, sem mi egymást nem állítanánk ilyen választás elé.

2015. máj. 29. 21:19
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
A barátom és én is nagy szociális életet éltünk, amíg egymásra ne találtunk. Borzasztóan bulizósak voltunk, rengeteg haverral, baráttal a fedélzeten. Aztán szép lassan elmaradoztak, mi se mentünk ki már sokszor és ők is párra találtak. Na meg páran el is költöztek az új élet felé, valakik már családot alapítottak, gyerek mellett nem egyszerű ám... :) Minket is távolabbra sodort az utunk a barátainktól, családtól. De fontosabb a család, barátokra nagyon-nagyon ritkán jut idő. Évek múltán is tartjuk velük a kapcsolatot. De soha nem jön már vissza azaz idő. Jól megvagyunk ketten, szeretjük, imádjuk egymást 3 éve és ne feledd, 100 barát sem tudja pótolni a szerelmet! :) Hisz teljesen más a kettő! Mi már kinőttünk belőle, túl vagyunk a bulizós korszakon és családot alapítunk hamarosan. 25L/26F és 3 éve sülve-főve együtt :)
2015. máj. 29. 21:51
 18/42 A kérdező kommentje:
#17 De jó hallani, hogy van ilyen is... Szóval azért nem vagyok teljesen igazságtalan, ha azt kérem a barátomtól (igen, én vagyok a lány természetesen.) hogy hanyagolja kissé ezeket a vedelős sz*rháziakat (már bocsánat a kifejezésért, de ha tényleg azok?!) és töltsön velem több időt. Az a baj hogy szeretem nagyon.. De én se tudom, meddig fog így ez tartani. Gondolom ő sem szeretné, ha én olyan fajta lányokkal lógnék, akiket ő visszataszítónak talál, és én is úgy, olyan 'visszataszítóan' viselkednék a közelükben. Szerintem teljesen jogos a kérésem, hogy legalább hanyagolja ezeket a szánalmas kölyköket... Mert ő sokkal érettebb lenne ezeknél, de lehúzzák a szintjükre...
2015. máj. 30. 07:27
 19/42 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy tényleg igazságtalan vagyok vele szemben, ha ultimátumot adok neki, de nem is kényszerítem, hogy engem válasszon. Nem csinálnék balhét, ha azt mondaná, hogy bocs de akkor a haverok, pápá, hanem elmennék csendben, és hagynám hogy találjon egy olyan párt magának aki jól kijön ezekkel az ún. haverokkal. Szerintem ez így teljesen korrekt.
2015. máj. 30. 07:28
 20/42 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz meg sokaig a parod ne aggodj. En is elvakultan szerelmes voltam, a parom belekenyszeritett, hogy eloszor csak a barataimat, majd az eletemet jelento szineszetet, riporterkedest hagyjam abba, mert nem birta elviselni sajat elmondasa szerint, hogy en "hires" vagyok, na meg persze azt sem, hogy en tehetseges vagyok, o pedig leerettsegizni is csak azert tudott, mert raeroltettem...

Jelenleg pedig az a lany, aki a legjobb baratom (volt), le se suar engem sem, mert a pszichopata pasijanak nem tetszik az abrazatom, holott mi mar akkor baratok.voltunk, amikor meg a gasorba s.volt az a nyomorek. Raadasul azt is nekem koszonhetik, hogy egyaltalan egyutt vannak, mert ha nem beszelek baratnommel, hagyja a pcsaba azt a csavot. Errol ennyit, akkor voltam nagy barat, amikor szuksege volt ram, amikor nekem lenne szuksegem valakire, akkor meg nincs. Ugyan segiteni nem tudna rajtam, de legalabb megprobalhatna.

Szoval csak csinald nyugodtan, attol mert te egy szociopata, elviselhetetlen 3,14csa vagy es nem bir elviselni senki, meg mas baratait nem kellene eltavolitani attol, akit elvileg szeretsz.

2015. máj. 30. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!