Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő a problémám:a párom nagyon megváltozott. Régebben mindent megosztottunk egymással. Lehet h van valakije? (bővebben, lent)
Korábban eljártunk szórakozni,mostanság már nem.A szexuális együttlétek száma is lecsökkent.Mindig hárít ha megakarom csókolni-azt mondja kiharapta a száját és fáj.
Eldugja a telefonját nem engedi h belenézzek a leveleibe pedig korábban odaültetett az ölébe h nézzem ha akarom.most már sminkelem magam és próbálok csinosan öltözni de a max amit kapok:csini nyuszi-ennyit mond és ezzel le van tudva minden.Megvolt sértődve mikor megváltoztattam a jelszavaimat.Minden második héten eljött értem a nagymamámhoz (mert megszoktam látogatni)de már jóideje erről is leszokott-indokot nem adott.Lehet h van valaki más az életében?
Ha nem engedi ,hogy a leveleit és a telefonját babráld akkor lehet:S
Esetleg későn jár haza?Talán megfigyelhetnéd ,hogy hova megy.A zsebekben keresd a másik nőre utaló jeleket autóban a parkolócédulát vagy másik hölgy illatát...
Remélem nem lesz igazam...
én majdnem 23 a párom 22 lesz novemberben.
Megpróbáltam beszélni vele és most úgy viselkedik mint régen.
de semmire sem adott egyértelmű választ:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!