Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lennétek képesek várni egy bizonyos fiúra?
Ha nagyon szeretitek, mindennél jobban a világon.
20/L
Ha kicsit jobban belemész a részletekbe, lehet, hogy tudunk segíteni. :)
Így általánosságban tényleg csak ennyit lehet mondani: ha van értelme, bármeddig. Ha nem érdekled, akkor felesleges, csak kínzod vele magad.
Konkrétabban válaszolva: én hat évig "vártam" a jelenlegi páromra. A várás azért idézőjeles, mert tudtam, hogy neki párja van, messze lakik, nem lesz köztünk semmi, hát én is továbbléptem. Végül mindkettőnk kapcsolata odalett, mi meg összeakadtunk újra egymással. Nem bánom, hogy így alakult. :) Hat évvel korábban nem tudtuk volna egymást úgy értékelni, mint most.
25N
Ismerős érzés... három éve szeretem, de ő azóta már a második barátnőjével jár, engem észre se vesz. Próbáltam mást keresni, próbáltam elhitetni magammal, hogy nem is jön be, még azt is, hogy ki nem állhatom, de nem működött semmi :(
Szerintem addig így marad, amíg nem jön egy másik szerelem. A távolság mindenesetre segít egy kicsit, belepusztulnék, ha minden nap látnám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!