Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a barátnőm fél éves együttlét után, hogy nincs meg az a bizonyos kémia, vibrálás az ő részéről, de mikor szexre kerül a sor (két naponta), akkor szinte tocsog a nedvességtől, mert annyira kívánja velem, akkor mire gondoljak?
Lehet jó a szex szerelem nélkül, de egy jópárkapcsolat nem működik jó szex nélkül.
Lhet, hogy nálatok 1. eset áll fenn.
Ha valaki igazán vágyik a szerelemre, akkor nem valószínű, hogy meg tud maradni egy olyan kapcsolatban, ahol ez nincs meg.
Az, hogy jó a szex egy dolog. Ettől még nem biztos, hogy van szerelem.
Én régebben nem egy barátommal pont ezért szakítottam: kezdett kialakulni valami, összejöttünk, sajnos túl hamar. Kiderült, hogy hiába jól érezzük magunkat együtt, a szex is jó, sok bennünk a közös, de a szerelem csak nem akart jönni.
Vágytam a szerelemre, úgyhogy hiába is próbáltam sokáig megmaradni ezekben a kapcsolatokban, most már tudom. Pedig én igazán próbáltam bebeszélni magamnak, hogy ez nekem jó.
Most pedig több mit hat éve töretlenül szerelmes vagyok a férjembe, tehát én tényleg jól tettem, hogy nem ragadtam le nem nekem való kapcsolatokban.
De! Ismerek embereket, akik szerelem nélkül élnek boldog kapcsolatba, ami "csak" szereteten, tiszteleten, barátságon alapul.
Csak az a bibi, hogy ők saját bevallásuk szerint megtapasztalták a szerelmet, de már nem vágynak rá.
A te barátnőd pedig igen.
Sajnos azt nem tudom, hogy a barátnődnél ez csak átmeneti megingás-e (a szerelem sem lángol mindig ugyanúgy egy hosszú kapcsolatban) és csak valami ködös szenvedélyt hajszol, vagy tényleg nincs túl az előző párján, vagy tényleg nem szerelmes beléd, holott ő igényli a szerelmet.
Együtt maradni és tovább próbálkozni ezzel a kapcsolattal igazából az első esetben érdemes. A másik két esetben sajnos nincs jövője a kapcsolatotoknak, legalábbis olyan jövője nincs, amiben valamelyikőtök nem szenved hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!