Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az, aki szerint otthagyni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki szerint otthagyni a másiknál a fogkefét egy bizonyos bizalmi lépést jelent?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel hónapok óta randizunk, szexelünk. Mondhatni, egy jó pénisz fogságába estem, mivel ha akarnék sem tudnék szabadulni tőle, annyira hiányzik. Szerencsére ez kölcsönös. 2 napja nálam aludt, hazament majd reggel beléptem a fürdőbe és megcsapott a felismerés: EZ MI EZ ITT? Nem írtam. Nem szóltam. Két napra rá sunyin benyögte: "JAJJJ!! NÁLAD HAGYTAM A FOGKEFÉM:O??" Ha csak nem mellőzi az orálhigiénét, gyanús, hogy direkt volt. Mi a véleményetek? Számít egyáltalán?
2015. máj. 12. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:

'egy jó pénisz fogságába estem':DDDD

hát ha tényleg nem véletlen hagyta ott, ami esélyes, akkor valóban egyfajta bizalmi lépés, folytatni akarja még a dolgokat.

2015. máj. 12. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen. Én is hagytam már ott a barátomnál a fogkefémet. Nem hiányzott, mert van otthon másik.

Én kulcsot kaptam a barátomtól. Na az bizalmi lépés!!

2015. máj. 12. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Egy nő esetében 90% h szándékos, egy pasinál 90% h véletlen
2015. máj. 12. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül jele bizonyos elköteleződésnek... Ha sokat vagytok egymásnál, simán lehet inkább kényelmi oka annak, hogy ott marad egy fogkefe, így nem kell folyton magadnál hordani egyet.
2015. máj. 12. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, nem is igazán személyes vonatkozásban, hanem általánosságban kérdeztem a véleményeteket! Köszi :)
2015. máj. 12. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ket fogkefem van egyik itthon egyiket meg viszem nbaratnokhoz ha ott aludnek vagy a baratomhoz.igazabol eszre sem vennem ha otthagynam addig amig nem kene ujra mennem vhova :)

L

2015. máj. 12. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat ha direkt hagyja ott 'veletlen' akkor tobbet remel az illeto. Beallitottsag kerdese h kinel bizalmibb es kinel csak kenyelmesebb igy... Pl en a fogkefem csak annak engednem meg kiveteles esetben h hasznalja akiert odavagyok teljesen. Viszont nekem ajanlotta mar fel vki akivel neha osszejartunk es csak laza szexre vagyott. Szoval embere valogatja...
2015. máj. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!