Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekenyek lennetek higy csak igy leall beszelgetni egy novel?

Figyelt kérdés

Parom ma volt a kozelu sztk orcosi rendeloben,mert beutalot kapott egy vizsgalatra.

Sportmotorozik, tehat motorral ment.

Mist nemreg ugrott be hozzam a munkahelyemre.

Elmeselte,hogy az egyik recepcios no (aki parom elmondasa szerint 40ev koruli lehet) egybol kiszurta a parom kezebe a bukosisakot,meg a motoros dzsekit.

Na kiderult hogy a no is motorozik.

Parom elmeselte,hogy beszelgetett vele, es mivel parom indult hozzam a no mindta neki,hogy varjon o meg kimegy cigizni. Es igy megnezte parom motorjat es kiderult hogy ugyanabba a motoris tarsasagba tartoznak.

Kicsit fura.

2015. máj. 12. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
legyél rá féltékeny emiatt és nem lesztek sokáig együtt :D
2015. máj. 12. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
nem
2015. máj. 12. 13:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Parom amugy 29eves, fiatal,jokepu.

Oke, elmeselte magatol...de akkoris...

Ugye kiderult hogy a no is motorozik.

De az milyen mar hogy parom eljon a rendelobol, a no meg mondja hogy akkor o kimegyk cigizni es itt beszelgetnek...

Amugy mondta parom hogy a no elvolt ajulva parom mocijatol... Nekem ez zavaro... Mit all le beszelgetni meg jopofizni?

2015. máj. 12. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor hálát adok az Istennek, hogy lánynak születtem és egy férfival fogom leélni az életemet. Mi van ebben, ami féltékenységre ad okot? Agyam eldobom, hogy a kedvesség, figyelmesség ma már luxusnak számít. Ráadásul elmondta neked a párod, ha titkolnivaló dolga lenne, tartaná a száját. Én is szólítottam már le random embereket az utcán, fiúkat, lányokat vegyesen.
2015. máj. 12. 13:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem baj hogy udvarias.

Az a baj hogy idegen nokkel is tul kedves.

Mit all le bajologni mas nokkel???

2015. máj. 12. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért, mert az ember társas lény és igényli más emberek társaságát? Mondjuk, mert a motorozás a szenvedélye, de az asszonykája nem ért hozzá, de neki jól esik beszélni róla, akár órákon keresztül is tudna eszmecserélni róla és most boldog volt, hogy talált valakit, akivel meg tudja osztani az élményeit, tudását és érdekli is a beszélgető partnerét, aki nem csak meghallgatja, hanem reagál is, tanulhat tőle?
2015. máj. 12. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lennék féltékeny, és nem tartom "bájolgásnak", ha a Párom más nővel beszélget egy olyan témáról, ami érdekli mind a kettőjüket.

És őszintén szólva nem tartanám normálisnak és nem viselném el, ha fordított helyzetben ilyesmiért féltékenykedne, vagy szóvá tenné, hogy minek beszélgetek férfiakkal.

2015. máj. 12. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért lennék féltékeny. Nem flört volt, hanem csak egy sima "small talk", kb mintha az időjárásról beszéltek volna.

Azért ennél jobban bízom a páromban.

Hisztis vagy.

2015. máj. 12. 14:03
 9/10 A kérdező kommentje:

13:52es valaszolo

A parom velen is tud beszelni a motirokrol,mivel en vele jarok motorozni, en magam is motorozok,ertek hozza,illetve nekem is a hobbim

2015. máj. 12. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezren elmondják lassan kérdező, hogy igen: veled van a gond!

Összefutott valakivel akivel közös az érdeklődési körük, mi több egy társaság, megnézte a motorját is (mivel még nem látta) és közben eldumáltak.

Ez a valaki történetesen nőnemű és van két melle igen!

Sőt, ha újra összefutnak megint el fognak dumálni, és ha egy társaságba járnak esélyes, hogy motorozni is fognak együtt, vagy kipróbálják egymás motorját.

Erre készülj fel. És arra is, hogy a motoros haverságot fogja választani helyetted ha sokat műsorozol ezen, és azon amit felvázoltam mint lehetséges jövő.

Szóval túltolod ezt a féltékenykedősdit és fogod is, mert össze fognak futni még párszor. Főleg, hogy ugyan az a társaság.

Dönts! Műsor, vagy a pasid?

2015. máj. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!