Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek lenne vmi maradandó betegsége? Hosszú távon nem zavarna?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl. a lisztérzékenységet - nem tudnád elvinni pizzázni, sütizni, szinte minden ételt speciális anyagokból kell elkészíteni, elég nehéz egy ilyen emberrel együtt élni. És a leendő kisbaba is örökölheti a betegséget. Mernétek így hosszú távra tervezni? Hasonló a dolog a cukorbetegeknél is.
2010. febr. 24. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
a párod nem kívülálló :)
2010. febr. 24. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt "beteg" barátnőm. Nem ilyen jellegű probléma, mint amiket írtál, de elég komoly volt. És épp, hogy tiszteltem amiatt, hogy emellett képes pozitívan látni a dolgokat. Hosszú távra terveztem vele, de önhibámból 4 évig tartott a kapcsolatunk.
2010. febr. 24. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Olyan magasról szarnám le, hogy elégne a légkörben, mielőtt talajt ér! Ha szeretem ez nem hátráltat.
2010. febr. 24. 23:21
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Ha a csaj túlzottan betegeskedő típus, esetleg sok baja van akkor ismerned kell magad. Én fel akarok nézni a páromra atekintetben is hogy mennyire talpraesett és életképes. Ez valahonnan a biológiából jön, de ha nem látom a sugárzó életenergiát rajta akkor egy ideig húzhatjuk, de nem lesz vonzó pár a számomra. Semmi kedvem még egész életében ápolgatni is, az nagyon lehangoló tud lenni. Tapasztaltam már.
2010. febr. 25. 01:24
 15/18 anonim ***** válasza:

nekünk esti procedúra évek óta többféle krémmel kenegetni páromat,fürdeni csak a csecsemőknek valo gyogyszertárikrémmel fürödhet,mert rögtön kijön az ekcémája

szerencsére az arcán nem

emiatt sose tudnám kevésbé szeretni...

tej,lisztérzékenység...legrosszabb ami lehet,hogy néha főzöl olyat is majd,amit te nem ehetsz meg...

2010. febr. 25. 07:34
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Kiderült hogy a párom cukorbeteg. Elhagyom szerinted? Nem fogom, eszembe sem jut.
2010. febr. 25. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
a baratom cukorbeteg, inzulinfuggo cukorbeteg, mar az elejetol kezdve tudom, rogton az elso randi uta minden lenyomoztam ezzel kapcsolatban, van mindenfele felszerelesem, arra az esetre, ha az ove nem jo, mert sajnos volt mar ra pelda, kozosen szamoljuk a karbohidratokat, mert mostmar azt is almombol felebresztve kiszamolom meg ilyenek. egyaltalan nem zavar ez a dolog. sot, kifejezetten orulok neki, hogy ennyire megbizik bennem, mert ha valami nem ugy sikerult akar meg is halhat. teljesen megbizik bennem ezzel kapcsolatban. egy percig nem okozott problemat azallapota. szerintem annyi a lenyeges, hogy oszinten elmondj mindent errol a jovendobelidnek, teljes reszletesseggel. nem kell emiatt aggodni, nem vagy ettol fogyatekos vagy barmi. ugyanolyan vagy mint barki mas.
2010. márc. 3. 04:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem lehet akadaly! Tudod, senki sem tokeletes es meglepodnel, ha tudnad, hogy a mai fiatalok kozott mennyire sok van, aki gyogyszert szed rendszeresen vagy egyeb problemaja van. Nem latom, hogy ez hogy befolyasolna a parkeresesedet. Ha valaki ilyenert elhagy, nem szeret es nem erdemel meg teged.
2010. márc. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!