Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek lenne vmi maradandó betegsége? Hosszú távon nem zavarna?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt pl. a lisztérzékenységet - nem tudnád elvinni pizzázni, sütizni, szinte minden ételt speciális anyagokból kell elkészíteni, elég nehéz egy ilyen emberrel együtt élni. És a leendő kisbaba is örökölheti a betegséget. Mernétek így hosszú távra tervezni? Hasonló a dolog a cukorbetegeknél is.
2010. febr. 24. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
gondolom te vagy beteg. ne butáskodj, ez nem szempont senkinek sem, a szerelem nem ettől függ.
2010. febr. 24. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
43%
Az epilepszia halálos tud lenni, ha éppen orálban kényeztet és pont akkor jön rá a roham...
2010. febr. 24. 22:07
 3/18 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül tényleg nem könnyű dolog együtt élni ezzel, egy egészséges embernek sem. Még a fagyizás is külön procedúra, mert nem ehetem meg a fagyitölcsért sem. Elég fárasztó tud lenni egy kívülállónak. :( És nem tudom hosszú távon ezt a fiúk mennyire bírják elviselni.
2010. febr. 24. 22:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés, de alapjában véve szeretek embereken segíteni, ha ezt a párommal tehetném, biztos minden jól menne.
2010. febr. 24. 22:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyira megsajnáltalak most.. komolyan.. :S

Kérdésre válaszolva hát eltudnám viselni, lehet ki is borítana, és belefáradnék, néha esetleg már ideges lennék, de tuti hogy nem hagynálak el emiatt..

Barátnőmnek amúgy pajzsmirigyével vannak gondok.. :S szóval vmilyen szinten átérzem a kérdést

2010. febr. 24. 22:11
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
mindent el lehet viselni, csak attól függ mit adsz cserébe...
2010. febr. 24. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi kötődik hozzád akkor nem fog ezzel foglalkozni. Hozzád tartozik a probléma és azzal együtt fog elfogadni, mint ahogy engem is elfogad a párom pedig úgy 1méter+20cm heg/varrat van rajtam egy baleset miatt. Nem túl szép de nem foglalkozik vele. A lisztérzékenységtől nem vagy kevesebb mint egy átlagember. És csakis hosszú távra tervezünk:)
2010. febr. 24. 22:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A testi hiányosságot,fogyatékosságot jóval nehezebb elfogadni,mint egy cukorbetegséget vagy egy lisztérzékenységet.Neked problémát okoz,de egyrészt kívülállók nem is sejtik,a párod bárhova elmehet veled,nem kell szégyenkeznie,mert csinos vagy és okos,míg mondjuk,ha kerekesszékben ülnél már nem lenne ennyire egyértelmű a dolog.A lányok többsége amúgy is állandóan fogyózik,amibe nem fér bele se a cukor,se a fehér liszt.Ez manapság már nem is olyan meglepő dolog.Te már tudod,hogy mit és hogyan ehetsz,a párodat nem fogja zavarni,hogy ha elmentek valahova akkor te nem dettora ugyanazt eszed,mint ő,ebben biztos vagyok.Rengeteg olyan étterem van ma már,ahol nem probléma,ha más alapanyagokból kéred az ételt,az élelmiszer boltokban is rengeteg olyan élelmiszert árulnak,amit meghetsz.Neked ezt gondolom nem is kell részleteznem,hisz ebben élsz.A barátod ezek közül is simán tud neked választani,ha épp meg akar lepni valamivel.Egy kis odafigyelés és semmi gond nem lesz ebből.Nem bámulnak meg az utcán emiatt,úgyhogy melyik srác ne akarna téged így is!
2010. febr. 24. 22:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hozzá lehet szokni, főleg ha tájékoztatod a párodat, hogy mi lehet és mit nem.

A fagyizás sem lehet nagy gond, max beültök egy cukrászdába és kehelybe kéritek. 19F

2010. febr. 24. 22:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a kölcsönös érzelem egymás iránt, akkor semmi gond, elfogadnám.
2010. febr. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!