Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen túl fiatal vagyok ahhoz, hogy barátom legyen?
Figyelt kérdés
Vagy ez kortólfüggetlen?
És , úgy általában... egy 12 évesnélmit takar ez a járás dolog?
2010. febr. 24. 14:34
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy fiatal hozzá,főleg a mai világban :D..
13/15 anonim válasza:
Szia:P En nem akarlak megserteni semmivel,de elnezest kerek>><<<Te hogy lehetsz szerelmes???Csak kedveled ot es nem vagy szerelmes hidd el,a szuleid tudjak mi az a szerelem vagy a 17-25 25-...tol idosebbek tudjak mit jelent a szerelem:P s meg hogy belevagy zugva,nem hanem csak nagyon nagyon kedveled.S 8 eves korodban mar szerelmes lettel volna?Ahhh...nem hiszem,ne haragudj de ez kizart:))14/l
14/15 anonim válasza:
nem,ha nem kurvulsz el :]és nem dugatod magad halálra :D
15/15 anonim válasza:
szerintem igen, fiatal vagy hozzá. legyetek sokat együtt, legyetek barátok, csináljatok sok mindent együtt, de hogy járni... a járásba sok minden beletartozik, ti még nem tartotok ott. én speciel nem szeretem az ilyen kis fiatalokat amikor kézen fogva sétálgatnak és azt hiszik hogy ezzel nagyok, de hát ahogy érzed. ha tetszel neki és tetszik neked legyél vele, de ne hívd járásnak, mert ez nagyon muris.... :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!