Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónapja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

1 hónapja szakított velem a barátom azzal az indokkal hogy fiatal és élni akar. Mire gondoljak most? Vissza akar kapni?

Figyelt kérdés

Beszéltünk azóta párszor. Tegnap amikor ismét beszéltünk akkor azt mondta, hogy mint ember nagyon szeret és gyönyörű lány vagyok. De tudom, hogy neki nem kell most jó darabig barátnő. Meg azt is mondta hogy akikkel él azaz lefekszik azokkal nem jó. Velem viszont nem szexel hanem szeretkezik érzékien. :D Nem tudom, hogy mi lenne a helyes szex kapcsolatba nem akarok belemenni mert az megalázó lenne. Csak nem tudom, hogy mire gondoljak miért ír ilyeneket.

18/L

2009. ápr. 15. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
"fiatal és élni akar" -> ebből nekem az jön le, hogy fiatal és élni akar. Azaz dugni akar sokat, nem mást. Nem visszakapni akar, hanem jól megdugni megint.
2009. ápr. 15. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:
De tudja hogy nem fogunk mi szexelni többet!! Csak azt nem tudom, hogy az ilyet lehet más irányba terelni kicsit? Vagy ha neki ez az elgondolása akkor teljesen kivan zárva, hogy esetleg mégis kapcsolatot akarjon?
2009. ápr. 15. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt nem fog megváltozni. Lehet, hogy most hiányzol neki, de 1-2 hónapon belül szerintem megint kitörne rajt az "élni akarás"
2009. ápr. 16. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!