Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valoban megcsalás ahogy a párom állitja?
5 éve vagyok házas második gyermekünkel, nagyon fiatalok vagyunk, én 27, feleségem 21. Mindkettőnknek mozgalmas volt az előélete, mèg a nagyon fiatal páromnak is. Korán megéltünk sokmindent, így az exek is előkerültek. Anno mikor összeházasodtunk egyikünk sem érzett semmit az exek irányába, viszont számos beszélgetés során előkerültek, és nekem az is fájt, amikor olyan barátjáról mesélt ami a megismerkedésünk elé tehető. Problémát jeleztük egymásnak, és egy szoros összebújás megoldotta a fel nem tett kérdést.
Viszont ebből kifolyólag a párod "ha nincs ló jó a szamár is" érzéssel szembesült 20 év után, így olyan mintha 20 éve ő lenne a hazugságban legelő szamár, aki a tükörben lovat lát, de azt gondolja hogy a te szemedben egy szamár volt 20 évig csak...
kiakaTT? lol
aki begyógyszerezi a másikat, az eleve nem normális, én félnék tőle. amúgy nem megcsalás, de érthető, hogy rosszul esik neki, nem értem, miért kellett ezt így elmondani. az ilyet hívnák kegyes hazugságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!