Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom kétszer megütött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Samanta :) kérdése:

Ha a barátom kétszer megütött, az még nem azt jelenti hogy verni fog ugye?

Figyelt kérdés
Én nem félek ettől, és csak barátnőmnek mondtam el, mert vele mindent megbeszélek, és ő mondta, hogy szakítsak vele, de szerintem meg többet nem fog előfordulni, és amúgy is csak pofon volt. Az egyiket kb 2 hónapja kaptam, mert nagyon összevesztünk és a fejéhez vágtam valamit ami miatt megpofozott, de aztán egyből megbánta és bocsánatot kért és megölelt. A másodikat csütörtökön amikor szintén összevesztünk, azt hitte megcsalom, lek**vázott, és mikor mondtam hogy "én nem csaltalak meg" akkor a nem szónál kaptam egy pofont hogy "ne hazudj már"...utána mondta hogy ne haragudj és elment. Tegnap nem beszéltünk, ma pedig kaptam tőle virágcsokrot postán, és egy hosszú levelet hogy meg tudok e neki bocsájtani. Én szívem szerint megbocsájtanék, barátnőm szerint pedig el kéne hagynom. Szerintetek?

2015. máj. 9. 17:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
83%

nem verni fog, hanem már ver és te tudomást se akarsz róla venni. meg akarsz neki bocsátani és tűrsz, mert ez még nem olyan komoly, kap egy harmadik esélyt, aztán egy negyediket, aztán egy sokadikat és te nem fogsz kilépni a kapcsolatból akkor se, ha nem csak két havonta ad egy pofont, hanem naponta megver. mert utána mindig azt fogja mondani, hogy szeret téged és meg akar változni, te meg akkor sem akarod majd elveszíteni őt és mindig adni fogsz neki egy újabb esélyt, mert hátha tényleg pont most fog majd megváltozni. sőt talán még arról is meggyőzöd majd magad, hogy ő milyen jó ember, te meg tulajdonképpen megérdemled a verést és nem is olyan nagy dolog az a néhány zúzódás és véraláfutás sem.

sajnos pont így működnek a bántalmazó kapcsolatok...

2015. máj. 9. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!