Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Samanta :) kérdése:
Ha a barátom kétszer megütött, az még nem azt jelenti hogy verni fog ugye?
Figyelt kérdés
Én nem félek ettől, és csak barátnőmnek mondtam el, mert vele mindent megbeszélek, és ő mondta, hogy szakítsak vele, de szerintem meg többet nem fog előfordulni, és amúgy is csak pofon volt. Az egyiket kb 2 hónapja kaptam, mert nagyon összevesztünk és a fejéhez vágtam valamit ami miatt megpofozott, de aztán egyből megbánta és bocsánatot kért és megölelt. A másodikat csütörtökön amikor szintén összevesztünk, azt hitte megcsalom, lek**vázott, és mikor mondtam hogy "én nem csaltalak meg" akkor a nem szónál kaptam egy pofont hogy "ne hazudj már"...utána mondta hogy ne haragudj és elment. Tegnap nem beszéltünk, ma pedig kaptam tőle virágcsokrot postán, és egy hosszú levelet hogy meg tudok e neki bocsájtani. Én szívem szerint megbocsájtanék, barátnőm szerint pedig el kéne hagynom. Szerintetek?2015. máj. 9. 17:42
1/21 anonim válasza:
Ha egyszer megtette, illetve már 2-szer is, akkor máskor is megfogja.
3/21 anonim válasza:
Óh,de ismerős helyzet.. Én a barátommal maradtam ilyenek után,de nem sokat változott. 19/L
4/21 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen alkalom... egyszer. Véget vetettem az egész kapcsolatnak.
5/21 anonim válasza:
Én is remélem hogy kamu... ha nem... Akkor azonnal hagyd ott. Egy fiú soha semmi körülmények között nem szabad hogy kezet emeljen a barátnőjére.
6/21 anonim válasza:
AKI EGYSZER MEGTESZI, AZ 100% HOGY MEGTESZI MÁSJOR IS!!! Szakíts vele, és felejtsd el! Az egy dolog hogy megbánta. elötte kell gondolkodni. Azoonal hagyd öt a fenébe, és vissza se nézz!
7/21 anonim válasza:
Á dehogy, miért is tenné... Te pedig tűrni fogod, mert túl jól néz ki ahhoz, hogy kidobd.
8/21 anonim válasza:
Két hónap alatt kétszer ütött meg.
Amikor összevesztetek és ideges volt, rögtön ütött.
Szerinted mit fog csinálni a következő alkalommal, amikor ideges lesz?
9/21 anonim válasza:
Egy ismerősöm kétszer lőtt már rám,ez még nem jelenti az,hogy meg akar ölni ugye?
10/21 anonim válasza:
Kezet emelt rád, és még vele vagy? De amúgy látom: "ne hazudj már" rendesen bizalmatlanság is van köztetek, tud ez még rosszabb is lenni, szerintem akit szeretsz, azt nem ütöd meg, talán csak megijedt, hogy egyedül fog maradni, talán nem is konkrétan te kellesz neki, csak fél már egyedül lenni, annyira megszokta, hogy van ott mellette valaki. Hát, figy, adhatsz neki még egy esélyt, de szerintem ez durva, meg ha már egyszer elfajult a féltékenykedés, meg, hát nemtom, nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók, de hát ti tudjátok. Szerintem ha fontos neked, mert gondolom, hogy fontos, azért vagy még vele, akkor tarthatnátok a kapcsolatot, de én szakítottam volna már az első pofon után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!