Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Samanta :) kérdése:
Ha a barátom kétszer megütött, az még nem azt jelenti hogy verni fog ugye?
Figyelt kérdés
Én nem félek ettől, és csak barátnőmnek mondtam el, mert vele mindent megbeszélek, és ő mondta, hogy szakítsak vele, de szerintem meg többet nem fog előfordulni, és amúgy is csak pofon volt. Az egyiket kb 2 hónapja kaptam, mert nagyon összevesztünk és a fejéhez vágtam valamit ami miatt megpofozott, de aztán egyből megbánta és bocsánatot kért és megölelt. A másodikat csütörtökön amikor szintén összevesztünk, azt hitte megcsalom, lek**vázott, és mikor mondtam hogy "én nem csaltalak meg" akkor a nem szónál kaptam egy pofont hogy "ne hazudj már"...utána mondta hogy ne haragudj és elment. Tegnap nem beszéltünk, ma pedig kaptam tőle virágcsokrot postán, és egy hosszú levelet hogy meg tudok e neki bocsájtani. Én szívem szerint megbocsájtanék, barátnőm szerint pedig el kéne hagynom. Szerintetek?2015. máj. 9. 17:42
11/21 anonim válasza:
*kizárnám az ilyeneket az életemből ---ez lemaradt
12/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van, de nagyon-nagyon szeretem, és nem tudom elhagyni.. Sosem tudnám kinézni belőle, hogy megver, vagy hogy erősebbet kapok egy pofonnál, és úgy érzem, hogy ez még nem indok a szakításhoz..de lehet, hogy tévedek...
Mindegy, várok még, és a harmadik pofonnál kidobom, de nem lesz ilyen remélem, mert bízom benne
2015. máj. 9. 18:02
13/21 anonim válasza:
Meg fogja szokni hogy üthet téged mert ugy is megbocsajtasz neki
14/21 anonim válasza:
Ha megütött 2x is, de még szereted... Meg miért bízol benne ha ő nem bízik? ( Ne hazudjál már)
15/21 anonim válasza:
Bízol benne... Kedves kérdező, nem rosszból, de elég naiv vagy. Vele akarsz te kapcsolatot? Mi lesz, ha becsúszik egy gyerek? Vagy ha iszik? Ennél csak jobbat találsz, ha őt szereted, azt főleg fogod. Egy nőben legyen már tartás. Szereted most, de magadra légy tekintettel. El fogod felejteni. Légy erős, akkor is, ha ez keményen hangzik.
16/21 anonim válasza:
Persze maradj vele életed végééig, szülj neki 3 gyereket és tűrd hogy folyamatosan ver (megpofoz) életed végéig, azért mert szereted...biztos boldog szeretet teljes életed lesz emellett a csicska mellett. Csak gratulálni tudok szeresd tovább :)
17/21 anonim válasza:
Az ilyen csajokat már sajnálni se tudom.
18/21 anonim válasza:
"Ha a barátom kétszer megütött, az még nem azt jelenti hogy verni fog ugye?" --> de, sajnos pont azt jelenti.
19/21 A kérdező kommentje:
17/18asnak: nem kell sajnálni nem kértem köszi...
De ha te is így szeretnél valakit, nem tudom te mit tennél...
2015. máj. 9. 19:07
20/21 Si. válasza:
Én egy hajtépést kaptam egy hónap után. megbocsájtottam. A következő pofont is. És ez így ment 13 hónapig. sokkal több minden történt, mint egy pofon. Volt, hogy fojtogatott. Gyomorbatérdelt. Jöttek mindig a bocsánatok... Felejtsd el, és hagyd ott. Ha nem teszed, ígyérem, eszedbe fog jutni a kommentem később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!