Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy visszafogottabb, csendeseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszafogottabb, csendesebb lány lehet jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le senkivel, de ha lenne partnerem sokféle pózt kipróbálnék vele. De eddig hiába jártam fiúkkal anélkül otthagytak hogy lefeküdtek volna velem.
2015. máj. 9. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen lehet jó..

"De eddig hiába jártam fiúkkal anélkül otthagytak hogy lefeküdtek volna velem."

Mivaan? /o.O\

2015. máj. 9. 11:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Fel sem hozták a szex témát úgy szakítottak velem.
2015. máj. 9. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet jó, miért hagytak ott?
2015. máj. 9. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne?

Egyébként jogos az #1 kérdése.

Most te komolyan azt sajnálod, hogy nem volt szex velük?

Ennyi erővel bárkivel lefeküdhetsz, mondjuk velem is. ;) :D

Egyébként az, hogy valaki csendes még nem azt jelenti, hogy visszafogott a párjával az ágyban, de ez úgyse az első együttlétnél fog előjönni, hogy jó vagy-e.

2015. máj. 9. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem az olyanokat, ha el tudják engedni magukat, akkor nagyon jók tudnak lenni.

Hány éves vagy? Nem lehet, h még túl fiatalnak gondoltak a szexhez?

2015. máj. 9. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon félénk, csendes lány vagyok, de a párom szerint az ágyban teljesen szenvedélyes leszek, mintha egy másik ember lennék. szóval ... :) Ne aggódj, jobban jártál, hogy ott hagytak, majd lesz valaki aki értékelni fogja benned ezt és neki megmutathatod a kis vadabb énedet. ^^
2015. máj. 9. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyen vagyok :) A csendes lányok is lehetnek nagyon jók, csak nekik több idő feloldódni.
2015. máj. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!