Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a pénzre hajtanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pénzre hajtanak a nők?

Figyelt kérdés
26 évesen van elég tapasztalatom ahhoz,hogy lássam "a belső számít" meg a többi marhaság szöveg csak púder. a nők csak azzal boldogok akik elviszik vacsorázni bulizni kocsikázni stb. és ez lassan már természetes nekik. és akik évekig ezt a szintet fenn tartják az nekik a nyerő pasi.
2015. máj. 6. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

a pasik már ennyire előítéletesek a nőkkel h csak a pénz kell nekik?

akkor miért van olyan sok szegény család?

a középosztály, átlagos emberek már nincsenek is?

csak kő gazdag és a csóró család lánya?

2015. máj. 8. 15:57
 12/17 A kérdező kommentje:
de vannak,és ezért is van ennyi válás. meg hány olyan nőről hallani,aki ott hagyja a családját gyerekét?? pontosan azért mert elege van a sz ar életből. vannak rendes tisztességes nők is nem azt mondom,de a többség már elcelebesedett. sztárnak hiszik magukat,mivel nők nekik mindent szabad.
2015. máj. 9. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:

ne általánosítsunk kérem! természetes h mindenki jobb anyagi életre vágyik

most egy 150 ezret kereső nő nem fog egy 80 ezret kereső mellett maradni hosszú távon, egyrészt a pasit ez frusztrálja de nem kicsit

aki meg eltartja magát azt meg ott kell hagyni ha ilyen nagy igényű qrva

2015. máj. 9. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem hazudtam, imádom a párom, és inkább adok pénzt neki, hogy jöhessen hozzám
2015. máj. 11. 06:48
 15/17 anonim válasza:
Jo,hagyjuk mar ezeket a nagy tapasztalatokat.Te sem azt szurod le,amit kellene...Teny,hogy vannak ilyen nok,sot nagy reszuk ilyen(mondom ezt nokent)de nem ezzel kellene foglalkoznod,hanem azzal,hogy egyaltalan miert kerultel kapcsolatba CSAK ilyenekkel,hogy 26eves korodra ennyire altalanos velemenyt alkotsz.En is Veled egyidos vagyok es NO,es az eddigi tapasztalataim alapjan mondhatnam azt,hogy a ferfiaknak mit szamit,hogy ertelmes,odaado es intelligens vagy,ha mefunnak akkir ugyis mehetsz a kukaba...marpedig akarhogy nezhetsz ki,egy ido utan ugy is megunnak az meg tok mindegy ertekes vagy-e belul mert csak a kulso szamit...meg sem ezt mondom,hanem magamba nezek es epulok,erosodom a negativ tapasztalataimbol.En plbolyan pasit fogtam ki,akinek pont nem tetszett,hogy 5x annyit keresek mint O-persze keves idot toltunk egyutt cimszo alatt-oke,kevesebbet vallaltamo nagy reszet nala toltottem delutan/evoltam olyan izganekem,mert van lakasa,kocsija..."
2015. máj. 31. 11:08
 16/17 anonim válasza:
bocsi elozo vagyok,csak telefonrol irtam es a vege osszemosodott...szoval kevesebb melot vallaltam,hogy tobbet lehessunk egyutt ahogy kerte.En amugy se vagyok ez a masikra telepedo tipus,de fontos volt,hogyha neki tobb ido kell egyutt akkor legyen ugy...Delutan/este a het nagy reszet ott toltottem-persze amikor mar nem voltam olyan izgalmas,akkor mar minden mozzanatom baj volt-kiralykodott mintha a hid alol szedett volna ossze engem.Na es utolag visszanezve a tanulsag nekem: ne adjam oda az erimet masnak azert,mert neki kisebbsegi komplexusa van es csak ugy tud felem kerekedni-szerinte-ha elhiteti velem mekkora szar vagyok.Mai napig egyutt lennenk,ha hagyta volna,hogy csinaljam a dolgomat.De O uralkidni akart,nem birta elviselni,hogy en anyagilag onallo vagyok inkabb erzelmileg lehuzott,mert ugye az a mozgatorugoja mindennek.Szoval O akart anyagilag fuggove tenni ja es a vegen ugy tett nekem,hogy O biztos jo party volt a szamomra mert van lakasa/kocsija-ja csak azt felejtette el,hogy en keresek annyit,hogy sajat lakast/kocsit tudnek venni,min.olyat mint az ove...Csak nekem fiatalon nem ezek a legfontosabbak,hanem inkabb elraktam a penzt-amit en kerestem a sajat vallalkozasommal!-es atgondolom mikir mit veszek majd belole.Amugy mindezzel tisztaban volt O is,de a haveroknak biztos ugy vagyok eladva,mint a penehes k.va aki jol erezte magat 100nm-en es meg kozben enni is kapott.Csak azt felejtette el,hogy az alberletem 2x annyiba kerul mint az O rezsije es talan azert voltam ott heti 2x mert elotte azt hallgattam,hogy sosem vagyunk egyutt...
2015. máj. 31. 11:24
 17/17 anonim válasza:
En megsem azt valaszolom minderre,hogy milyen szemetlada az osszes padi,hanem magamba nezek es vegre ugy elek,ahogy mindig is lattam,hogy kellett volna: nem kell megfelelnem senkinek,aki szeret,az elfogad ha meg nem,az nem rolam szol.Nem rolam szol,hogy vkinek kisebbsegi komplexusa van es azt hiszi csak ugy tarthat meg egy not ha anyagilag fuggove teszi...ha elfogadoan hagyta volna,hogy csinaljam a dolgomat,akkor a mai napig egyutt lennenk.Mindez nem rolam szolt,arrol meg nem tehetek,hogy O nincs kibekulve magaval.Nem mondom azt,hogy nem fogok meg ilyenekbe akadni,de ha igen az elso percben elegansan tavozom,ha hasonlo kezdodik el...Az en jatszmam a megfelelni akaras es a szeretet igenylese volt,amit O pontosan latott...de hala neki,ezt sikerult levetkoznom.A kerdes az,hogy Neked miert van "szukseged"arra,hogy ilyen nokbe szaladj bele ujra es ujra?Valamit bizonyara ki kell javitani magadban.Vagy ha ez nem szemelyes tapasztalat akkor gondolj az en peldamra: az emberek sokszor hazudnak masokrol,hogy magukat igazoljak-en is biztos egy kihasznalos k.va vagyok a haverok elott,aki jol erezte magat a lakasaba,kocsijaba-de ami.mogotte van,100%ig vagyok benne biztos,hpgy arrol melyen hallgat.
2015. máj. 31. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!