Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim kiderűlt az igaszság hogy a nők a pénzre hajtanak! Érdekel a tanulmányom?
Persze sok nő ezt tagadja nyílván,de sok be is vallja mind ezt.A többség viszont kikéri magának.Regisztráltam két társkereső oldalra.Az egyiken átlagos fickónak adtam ki magam,a másikon pedig jó fízetéssel és egzisztenciával rendelkező gazdag voltam.A gazdaghoz az imagehez a randikra egy gazdag ismerőstől kölcsön kértem a több millió forintos BMW-ét és az öltözékemen is változtattam,sőt még ez egyik lakását is kölcsön adta pár éjszakára nekem.Én alapban egy átlagos pasi vagyok,átlag fízetésel,átlag lakással,átlag öltözködéssel.
Mint két oldalon 5-5 nőt teszteltem le a randik során.Amikor a gazdag imageval találkoztam alányokkal akkor kb 2-3 nap alatt ágyba juttattam őket,amikor a ""csoró gyereket játszottam akkor volt hogy hetekig kellett könyörögmöm hogy jöjjön létre még egy találka.Nem érdekes ez?Mind a 10 alkalommal mind a 10 lánynál létre jött a találkozó,megdöbbentő hogy milyen hozzá állá beli különbséget tapasztaltam a hozzá állás között.Amikor a csóróként találkoztam velük,elképesztő mennyire távolságtartó volt egyik másik.Hihetetlen ilyet még nem tapasztaltam.Az a baj ezt így leírni nem is lehet,inkább atettekből,reakciokból érzi az ember és a hozzá állásból.Megdöbbentő volt számomra.Nekem ez a 10 találka bőven elegendő volt ahhoz hogy választ kapjak arra amire mindig is kíváncsi voltam.Minden féle kategóriából találkoztam lányokkal,hihetetlen de rádöbbentett a lényegre hogy az összes nőnek számítt a pénz,maximum sokan csak jól palástólják,de valójában attól nedvesedik a bugyesz ha van mit a tejbe aprítani.:)
ma 10:31
Ok akkor majd még folytatom az évek során:D
Magadnak elhiheted ezt, de amúgy ferdít a dolog. Mikor gazdagnak adtad elő magad, olyan lányok jelentkeztek, akik valóban a pénzre hajtottak, és ezért is jöttek össze veled.
Míg amikor szegényebbnek mutattad magad, a lányok gondolhatod, h nem a pénzedért jelentkeztek. A távolságtartás megszokott dolog, főleg egy idegennel, idő kell hozzá, hogy megnyílj a másiknak, valószínűleg ők egy komolyabb kapcsolatban gondolkodtak, vagy sem, míg a másik oldal egy jó dugásra.
Amúgy meg elég nagy gyökér vagy! 19/F
de most komolyan, mit vársz ? mindenki a sikeres emberekhez vonzódik, ahogy te is a szép csajokat bámulod meg. ennyi.
/férfi vagyok/
ma 10:30
Nem nem érzem magam gáznak egyáltalán.Tudom hogy a nőknek fáj az igaszság....
Miért gáz ez?Nem tartom ezt gáznak.Mennyivel gázabb ez mint amikor egy nő a pénz miatt van egy pasival?
távolságtartás megszokott dolog, főleg egy idegennel, idő kell hozzá, hogy megnyílj a másiknak, valószínűleg ők egy komolyabb kapcsolatban gondolkodtak, vagy sem, míg a másik oldal egy jó dugásra.
Igen megszokott dolgo,de pont ez a lényeg,olvassál már.Amikor a gazdag imagemmel találkoztam a csajokal,akkor érdekes módon egyből közvetlenek voltak.Nem furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!