Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim kiderűlt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim kiderűlt az igaszság hogy a nők a pénzre hajtanak! Érdekel a tanulmányom?

Figyelt kérdés

Persze sok nő ezt tagadja nyílván,de sok be is vallja mind ezt.A többség viszont kikéri magának.Regisztráltam két társkereső oldalra.Az egyiken átlagos fickónak adtam ki magam,a másikon pedig jó fízetéssel és egzisztenciával rendelkező gazdag voltam.A gazdaghoz az imagehez a randikra egy gazdag ismerőstől kölcsön kértem a több millió forintos BMW-ét és az öltözékemen is változtattam,sőt még ez egyik lakását is kölcsön adta pár éjszakára nekem.Én alapban egy átlagos pasi vagyok,átlag fízetésel,átlag lakással,átlag öltözködéssel.

Mint két oldalon 5-5 nőt teszteltem le a randik során.Amikor a gazdag imageval találkoztam alányokkal akkor kb 2-3 nap alatt ágyba juttattam őket,amikor a ""csoró gyereket játszottam akkor volt hogy hetekig kellett könyörögmöm hogy jöjjön létre még egy találka.Nem érdekes ez?Mind a 10 alkalommal mind a 10 lánynál létre jött a találkozó,megdöbbentő hogy milyen hozzá állá beli különbséget tapasztaltam a hozzá állás között.Amikor a csóróként találkoztam velük,elképesztő mennyire távolságtartó volt egyik másik.Hihetetlen ilyet még nem tapasztaltam.Az a baj ezt így leírni nem is lehet,inkább atettekből,reakciokból érzi az ember és a hozzá állásból.Megdöbbentő volt számomra.Nekem ez a 10 találka bőven elegendő volt ahhoz hogy választ kapjak arra amire mindig is kíváncsi voltam.Minden féle kategóriából találkoztam lányokkal,hihetetlen de rádöbbentett a lényegre hogy az összes nőnek számítt a pénz,maximum sokan csak jól palástólják,de valójában attól nedvesedik a bugyesz ha van mit a tejbe aprítani.:)

2013. márc. 9. 10:26
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért mindenkinek el kell ismernie, hogy a mai gazdasági helyzetben egy gazdag férfi nagyon vonzó tud lenni sok nőnek!
2013. márc. 9. 10:38
 12/54 A kérdező kommentje:

ma 10:37

Persze hogy lekoptattam őket,töröltema regisztrációm aztán felszívodtam,Kamu nevem volt és kamu telefonszámom amit nem használok.Szóval lényegében nem tudnak rólam semmit.:)

Korrekt volt e?Miért az korrekt amikor srácokat/férfiakat küldenek el bunkó módon?

Őket se kell félteni.

2013. márc. 9. 10:40
 13/54 A kérdező kommentje:

ma 10:37

Így jártak..majd keresgélnek tovább.A fele az ilyen oldalakon úgy is azért van fent hogy hülyítse a férfiakat és hogy napi 50 üzenetet kapjanak és fényezzék az agójukat,de valójában sok pasit elküldenek melegebb éghajlatra.

2013. márc. 9. 10:41
 14/54 anonim ***** válasza:
Ugyes :) ugyanakkor hanyatt nem estem a meglepetestol :) Viszont ilyen 'imageval' es hasonlokat ne irj mar le hacsak teheted ... F
2013. márc. 9. 10:51
 15/54 anonim ***** válasza:
A fele lehet. De a másik felének igenis fájni fog...
2013. márc. 9. 10:51
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé nem reprezentativ kutatásnak tűnik, valami bajod van a lányokkal, eddig mindig átvágtak? és nem találtál egy normális lányt se? Vagy csak annyi volt a cél,hogy bizonygasd az igazad?
2013. márc. 9. 10:52
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy gáz, mert a saját téveszméidnek keresel fene mód igazolást, és ilyen hülye kifacsart ferdítésekkel teli bizonyításnak nevezett valamikkel tekinted igazoltnak a baromságodat. Második vagyok, és nem vagyok nő, de mindegy. Azt hiszel amit akarsz. De ilyet írni, hogy kiderült az igazság. Hát bazz:D
2013. márc. 9. 10:54
 18/54 anonim ***** válasza:
(elöző) mellesleg nem újdonság, hogy vannak ilyen lányok, mindig is voltak és lesznek is, akik a "könnyebb utat" választják...
2013. márc. 9. 10:54
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi. jobb esetben hosszútávú kapcsolatban gondolkoznak, családalapításban, tartós egzisztenciában, nem holmi dugibugi kapcsolatokban. a családhoz, normális megélhetéshez meg tényleg kell a pénz. legalább a gyerekeknek jó lesz.
2013. márc. 9. 10:57
 20/54 anonim ***** válasza:
amennyiben 16 éves vagy gratulálok figyelj már szeirnted amenyiben komoly kapcsolat reményében keres valaki társat nem biztos hogy egy proli melost keres,levezetem neked,amikor csak és kizárólag a testi adottságok voltak a dominánsok mint pl az ahogy az állatvilágban fentmaradt,akkor láthatod hogy a legdurvábbé minden nönemüek,elsöétkezés,rang,stb mivel fejlödött a tärsadalom ezen igények is változtak..egy nö nem biztos hogy egy szutyok panelban segélyen tengödve akar neveli egy gyeeket..ehhez olyan partnert keres aki eleve nem ilyen környezetben el..szive joga..megosztok veled egy költséghatékonyabb megoldást nem kell rgisztrálni sem kölcsönkérni ezer éves proli móka..(felléptem vele magam is)veszel egy 5-6000 forintos rolex vagy omega órát gagyi vackot..az elsö talin ,leghetöleg legyen mosdo,kimesz de megkéred a partnered figyeljen az orádra mert nem vizálló,kimész viszajösz,ennyi.mindenki ismeri a fent emlitett két márkat még a nök is,annyi marad meg bennük hogy drága cucc...bejön hidd el..csak duma kell semmi több.
2013. márc. 9. 10:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!