Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim kiderűlt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim kiderűlt az igaszság hogy a nők a pénzre hajtanak! Érdekel a tanulmányom?

Figyelt kérdés

Persze sok nő ezt tagadja nyílván,de sok be is vallja mind ezt.A többség viszont kikéri magának.Regisztráltam két társkereső oldalra.Az egyiken átlagos fickónak adtam ki magam,a másikon pedig jó fízetéssel és egzisztenciával rendelkező gazdag voltam.A gazdaghoz az imagehez a randikra egy gazdag ismerőstől kölcsön kértem a több millió forintos BMW-ét és az öltözékemen is változtattam,sőt még ez egyik lakását is kölcsön adta pár éjszakára nekem.Én alapban egy átlagos pasi vagyok,átlag fízetésel,átlag lakással,átlag öltözködéssel.

Mint két oldalon 5-5 nőt teszteltem le a randik során.Amikor a gazdag imageval találkoztam alányokkal akkor kb 2-3 nap alatt ágyba juttattam őket,amikor a ""csoró gyereket játszottam akkor volt hogy hetekig kellett könyörögmöm hogy jöjjön létre még egy találka.Nem érdekes ez?Mind a 10 alkalommal mind a 10 lánynál létre jött a találkozó,megdöbbentő hogy milyen hozzá állá beli különbséget tapasztaltam a hozzá állás között.Amikor a csóróként találkoztam velük,elképesztő mennyire távolságtartó volt egyik másik.Hihetetlen ilyet még nem tapasztaltam.Az a baj ezt így leírni nem is lehet,inkább atettekből,reakciokból érzi az ember és a hozzá állásból.Megdöbbentő volt számomra.Nekem ez a 10 találka bőven elegendő volt ahhoz hogy választ kapjak arra amire mindig is kíváncsi voltam.Minden féle kategóriából találkoztam lányokkal,hihetetlen de rádöbbentett a lényegre hogy az összes nőnek számítt a pénz,maximum sokan csak jól palástólják,de valójában attól nedvesedik a bugyesz ha van mit a tejbe aprítani.:)

2013. márc. 9. 10:26
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

Azért az sem mindegy, hogy milyen volt a két esetben a hozzáállásod.

A hipotézisedet akartad a kutatásoddal alátámasztani, így a viselkedésed igen könnyen befolyásolhatta - akár tudat alatt is - a teszted végkimenetelét.

Egyébként pedig elképzelhető, hogy szimplán magabiztosabb voltál, jobb volt a fellépésed gazdagként. Szegényként pedig a szégyellted a helyzetet.

A 2-3 nap pedig igen sz@r arány. 2 óra alatt meg lehet húzni 1-1 kiscsajt.

2013. márc. 9. 12:40
 32/54 anonim ***** válasza:
73%

Jaj istenem....Nemtom, hogy átlaglakással hogy lennél már csóró...Manapság az már jómódnak számít,ha felnőtt férfinak van saját lakása és nem a szüleivel lakik...

Szóval én nem tudom te milyen körökben mozogsz,de hülyeség amiket leírtál.

Magadhoz hasonló nőt keress,ne az lgyen a célod, hogy bizonygasd, hogy a nők a pénzre buknak.

Tele voltam csóró pasikkal,holott nekem van saját lakásom,jómódú családból is származom,de egy idő után úgyis kiütközött, hogy mások a szokásaink. Azt is kaptam már meg, hogy nem fair, hogy én már elköltöztem a szülői házból stb. Aztán próbáltam anyagilag hasonló pasikkal ismerkedni,hát az se nagyon sikerült. Pláne, hogy még aki anyagilag velem egy szinten van, az a férfi általában k*rvára smucig,sóher!

Nem akarok olyan hapsit,aki egy szál virágot sajnál tőlem, vagy felhívni,sms-t küldeni is sajnál. Hát ennyi.

2013. márc. 9. 12:50
 33/54 A kérdező kommentje:

ma 12:50

Hát igen de te olyan ritka vagy mint a fehér holló.Én nagyon becsülöm azt a nőt aki a saját lábán is megáll és esetleg saját lakással rendelkezik,az ilyeneknek szívesen veszek akár hetente viágot és az ilyet szívesen is viszem bárhova,mozi,vacsora stb mert megérdemli.Mert az ilyen esetekkben tudom hogy meg áll a saját lábán és nem a f@szin akar élősködni ntán megggazdagodni.Ez így korrekt és az ilyen nőkkel nekem semmi bajom nincs,csak nagyon kevés az ilyen.Én az ilyen nőket nagyra értékelem,plána ha a lakásért saját maga dolgozott meg.De ha még a szüleitől kapta pl az sem zavar,de tudom hogy saját maga tartja el magát és nem egy pasin élősködik és nem azért van vele mert több milliós kocsival rendelkezik és több százezret keres.Persze a férfi se legyen csóró ezt is aláírom,de azért egy egészséges kapcsolathoz számomra ilyen feltételeknek kell lennie,ahol kb azonos szinten áll két ember.De az nőben elég kevés van.Én nem vagyok smucig,azokkal vagyok smucig aki tudom hogy élősködni akarna vagy csak a pénzemért lenne velem,de ha ugyan azt teszi bele amit én akkor az már jó dolog.Úgy értem közösen elérni azt ami van vagy lesz.A legtöbb nő a férfitől várja a csodt,holott így soha nem lehet 2 ember egyenrangú.De úgy már igen hogy pl a nő is rendelkezik egy saját lakással.

2013. márc. 9. 13:05
 34/54 anonim ***** válasza:

Naugye. Az én tanulmányom meg az volt,hogy minél gazdagabb egy hapsi,annál smucigabb :D lehet pont azért,mert az előző nője jól lehúzta anyagilag,és ezért a következő nővel már gázos lesz :/

Nincs sajnos aranyközépút. De én erre magyarázatként a gazdaságot tudnám felhozni....az iphone,meg a lapostévé mindenkinek lételeme, de ugye a közös élmények,kirándulások,kikapcsolódásra már nem szívesen költenek a férfiak....

Én nem vagyok ilyen iphone-os újgazdag sem,számomra ez nem fontos...

2013. márc. 9. 13:10
 35/54 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad! Amíg te tanulmányokat készítesz, az élelmesebbje csajozik. :D A párom (egyszerű melós, minimálbérrel) is így hódított el a másik (hozzád hasonló, hülyeségeken agyaló, tesztelgető, de gazdagabb) pasitól, aki előtte udvarolt. A hozzád hasonlóktól menekülnek a nők, akár gazdag, akár szegény.
2013. márc. 9. 13:22
 36/54 anonim ***** válasza:
".Mennyivel gázabb ez mint amikor egy nő a pénz miatt van egy pasival?". Egy olyan embernek nyilván ez nem jelent problémát aki meg csak a jó segg, jó mell páros miatt, esetleg egy jó dugás reményében vagy éppen egy ostoba, magad által kreált kérdőív miatt találkozik nőkkel. És most arra vagy büszke hogy mennyi mindenkit átejtettél? Mert a középkategóriás nők nyilván nem pénz reményében találkoztak veled...
2013. márc. 9. 14:22
 37/54 A kérdező kommentje:

ma 13:22

Persze meghodított nyílván,de ahogy elveszíti a munkáját avagy érkezik egy lóvés gavallér már is másnal az ágyába fogod magad találni ha nem boldogultok és már unod a csóriságot.Ennyi.Sok ilyet láttam és nekem is volt ilyenbe részem.Szóval erről ennyit..

2013. márc. 9. 14:27
 38/54 A kérdező kommentje:

ma 14:22

Szerintem jóval több nő ejt át pasikat mint férfi nőt,ahhoz képest ahány nő átver lekoptat srácokat/férfiakat ez ahhoz képest még kutya f@sza.Elég körbe nézni ezen az oldalon,hemzseg az olyan kérdésektől hogy így meg úgy lekoptatták átverték a srácokat a csajok,ez ahhoz képest semmi amit egy két ribizli művel.Ennyi jár nekik is hogy tudják hogy a helyük:D

2013. márc. 9. 14:33
 39/54 A kérdező kommentje:
*tudják hol a helyük
2013. márc. 9. 14:34
 40/54 anonim ***** válasza:
37. Azért öt éve egész jól bírjuk mi ezt a csóriságot a férjemmel és az a gazdag "gavallér" tudtommal még mindig egyedül van, mert nem kell a kutyának sem. Az ilyenek mindig egyedül maradnak, de nem is csodálom. Úgyhogy te akár gazdag is lehetsz egyszer, de ne nagyon reménykedj, hogy lesz valakid, hacsak csoda nem történik és nem változol. Tényleg nem bántásként mondom.
2013. márc. 9. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!