Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, Ti milyen dezodort és/vagy parfümöt használtok?
Sima hétköznap is használtok parfümöt, vagy ilyenkor csak dezodort?
Dezodor tekintetében az Old Spice-ból használom a kenhető változatot, azzal nincs is gond, de ami a spray-t illeti, 1-2 óra, és már el is párolog, akárhová fújom. Valahogy mintha régebben más lett volna.
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
MK-8 RPS (Red Pepper Spray)
#7 válaszolónak
Szerintem a kérdés érthető, a többiek vették a lapot. Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ezt olvassák a legtöbben és valamelyest összefügg a párkapcsolati témával. Azon belül az egyéb kategóriában tettem fel.
old spice bahamas stift
Yves Saint Laurent L'homme Edt parfüm
Azt nem értem, hogy ez a kérdés hogy lendíti előre a párkapcsolatodat, szerelmet vagy szexet? Én nem használok semmilyen dezodort egyébként. Elegendő a tusfürdőm illata. Nem vagyok büdös, nem szeretem a sziszegős szappant. Rólad se feltételezem, hogy kellemetlen a szagod, viszont engem taszít a pacsuliszag... Meg az, hogy a tévé tömi az emberekbe, hogy anélkül már csajozni se lehet.
Nagyapám arcszeszen kívül nem használt semmit és ő se volt büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!