Tatabányán tudtok jó autósiskolát ajánlani, ahol nem csak a pénzre meg a bukásra hajtanak?
Szerintem Micrát akartál írni.A Netcart csak ajánlani tudom mindenkinek rugalmasak,és haladsz a kategóriával.
Ha sok felesleges pénzetek,időtök van.akkor a Micrát válasszátok.
Szia!
Tapasztalatból tudod ezt a Netcarról?Esetleg voltál már náluk?Ha nem , akkor keresd fel őket és győződj meg személyesen, hogy valójában milyenek.
Nemrég én is autósiskolát kerestem.Megkérdeztem a barátaimat, ismerőseimet, még az ovis anyukákat is. Persze mindenki mást ajánlott.Igyekeztem kiválasztani azokat, amelyek számomra minden szempontból megfelelnek.Felhívtam őket, érdeklődtem, általában mindenhol e-learning-gel kezdték az elméletet, amitől tartottam, ekkor megköszöntem, mondtam gondolkodom.De volt egy autósiskola, aki nem hagyta annyiban, visszahívott, megkérdezte mik a kételyeim az e-learning-gel, megbeszéltünk egy személyes találkozót.Miután átrágtuk a dolgot jelentkeztem hozzájuk, annyiban maradtunk, ha bármi problémám van az anyaggal személyesen konzultálhatok az elméleti tanárral, így is lett.Ezek után bejártam gyakorolni a teszteket.Túl vagyok a sikeres (75 pontos) kresz vizsgán, most pedig vezetek.Ez az iskola pedig a NETCAR!
Tudom, régi kérdés, de hátha valakinek segít a válaszom. A Netcar nekem nagyon nem jött be, lassú az ügyintézés és (lehet, hogy csak rossz napja volt) a hölgy hihetetlenül bunkón viselkedett. Egy ismerősöm szerint az oktatója állandóan lecseszi ha elront valamit, nem segít neki.
A Kadét autósiskola Tatán van, de úgy hallottam lehúzósak. Én a Török autósiskolánál vezettem, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!