Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tatabányán tudtok jó autósisko...

Tatabányán tudtok jó autósiskolát ajánlani, ahol nem csak a pénzre meg a bukásra hajtanak?

Figyelt kérdés
Netcarról tudom, hogy elég lehúzós ilyen téren. De akkor melyik iskola jó?

2014. dec. 4. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Csizmadia
2014. dec. 4. 18:45
 2/5 anonim válasza:

Szerintem Micrát akartál írni.A Netcart csak ajánlani tudom mindenkinek rugalmasak,és haladsz a kategóriával.

Ha sok felesleges pénzetek,időtök van.akkor a Micrát válasszátok.

2014. dec. 9. 13:23
 3/5 anonim válasza:
88%

Szia!

Tapasztalatból tudod ezt a Netcarról?Esetleg voltál már náluk?Ha nem , akkor keresd fel őket és győződj meg személyesen, hogy valójában milyenek.

Nemrég én is autósiskolát kerestem.Megkérdeztem a barátaimat, ismerőseimet, még az ovis anyukákat is. Persze mindenki mást ajánlott.Igyekeztem kiválasztani azokat, amelyek számomra minden szempontból megfelelnek.Felhívtam őket, érdeklődtem, általában mindenhol e-learning-gel kezdték az elméletet, amitől tartottam, ekkor megköszöntem, mondtam gondolkodom.De volt egy autósiskola, aki nem hagyta annyiban, visszahívott, megkérdezte mik a kételyeim az e-learning-gel, megbeszéltünk egy személyes találkozót.Miután átrágtuk a dolgot jelentkeztem hozzájuk, annyiban maradtunk, ha bármi problémám van az anyaggal személyesen konzultálhatok az elméleti tanárral, így is lett.Ezek után bejártam gyakorolni a teszteket.Túl vagyok a sikeres (75 pontos) kresz vizsgán, most pedig vezetek.Ez az iskola pedig a NETCAR!

2014. dec. 15. 09:57
 4/5 anonim válasza:

Tudom, régi kérdés, de hátha valakinek segít a válaszom. A Netcar nekem nagyon nem jött be, lassú az ügyintézés és (lehet, hogy csak rossz napja volt) a hölgy hihetetlenül bunkón viselkedett. Egy ismerősöm szerint az oktatója állandóan lecseszi ha elront valamit, nem segít neki.

A Kadét autósiskola Tatán van, de úgy hallottam lehúzósak. Én a Török autósiskolánál vezettem, nekem bevált.

2017. jan. 6. 14:29
 5/5 anonim válasza:
Szia! Igaz régi kérdés de én is válaszolnék. Most a hettzman iskolánál tanulok vezetni. Iszonyatos. Előre befizettem 10 órát de algi várom hogy leteljen és keresek másik sulit. Az oktató bunkó hatalom éhes akaratos. Akikkel beszéltem mindenki szídja. Van akit még 20 óránál is a tanpályán tartanak majd átment egy másik iskolába és 10 óra után elsőre megeltt a forgalmi vizsgája a másik sulinál. Ha ott marad kitudja mikor megy át.
2018. febr. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!