Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belecsúsztam egy sémába, hogyan lépjek ki?
Szerinted miről kellene szólnia egy párkapcsolatnak, ha nem a szeretetről ,kötődésről? A szerelem elmúlik, de ezek azok a dolgok, amik megmaradnak egy életen át.
Szerintem gondolkodj el azon, hogy mit is vársz el egy kapcsolattól és aszerint alakítsd a következőt.
Érzel feléjük szexuális vonzalmat? (Ezzel nem azt mondom, hogy feküdj össze mindenkivel. De ugye két dolog kell a kapcsolathoz, az egyik a barátság, a másik a vonzalom. Lehet, hogy túl sokáig vártok pl az első csókkal. Mikor történik meg az első csók?)
"Viszont akiket szeretek azokkal nem jövök össze." Ez miért van? Te nem mered vagy ők nem akarnak téged?
Nagyon sokat kell ismerkedni. Nekem olyan 100 emberből eggyel szokott lenni, akivel kölcsönös a vonzalom és szeretni is tudom. Mással bele sem megyek semmibe (azaz, akinél nem érzem úgy, hogy szeretni is tudnám azzal egy-két randinál tovább nem is megyek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!