Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, avagy hogy működtök lányok?
Lányok főleg hozzátok szól a kérdésem, persze az szól hozzá akinek épp kedve van.
Szeretlek titeket, és tisztellek is, magát a női nemet is, viszont mi a baj azzal ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot csak "kalandokat" keres, vagy amolyan barátság extrákkal c. történetet?
Sokan sértésnek veszik ezt, pedig megfelelő kommunikációval és szabályok lefektetésével szerintem ez működnek.
Mit gondoltok róla?
26/F BP
Rossz helyen keresgélsz szerintem :), a másik tippem az lenne, hogy nagyon szélsőségekben gondolkodsz - illetve nem csak te, hanem általában az emberek.
Ahogy a téma elején sikerült letisztázni, hogy te a barátság/alkalmi alatt is egy laza kapcsolatot értesz, ugyanígy érdemes lenne definiálni a "komoly kapcsolat" fogalmát. :) Mert ami neked laza kapcsolat volt az első oldalakon, az másnak már lehet, hogy komoly... :D
Ritka, a huszoniksz korosztályban pedig egyre ritkább az olyan nő (és férfi), aki úgy áll hozzá, hogy na most nekem tartós kapcsolat kell (=minimum évek, de tartozzon bele az élethossz is esetleg), és csak azért szállok ringbe, semmi másért. Vannak kivételek, de manapság inkább az az elv működik, hogy vágjunk bele, és meglátjuk, mi lesz belőle.
Ez a gyava nem neveznem ferfinak elkotelezetsegtol felo puhany ferfiak talamanya ,,baratsag extrakkal,,
Egy egeszseges onbecsulesu no mindent akar szexet baratsagot eljegyzest eskuvot a fefit szorostol borostul es e gy ferfi ugyanezt.
Olcso megoldas csak a jot akarni rozsat tovis nelkul lealacsonyitj aes megalazza ezzel a not hasznalati targya teve.
Baratsag extrakkal nalam sem mukodik. Sot, a szexpartnereimet a maganeletembe sem szeretem beavatni, nekem ok kizarolag szexre kellenek. Azokat lekoptatom, akik ugy erzik, hogy en mint no, igenylem az egyeb fajta torodest is, pedig nem. De vannak, akik ezt nem ertik meg.
Mas szoval nem fogok pl. moziba menni azzal, aki nekem csak szexre kell. :D Fiu-lany baratsagban meg nem hiszek, szoval vagy szex vagy kapcsolat.
23L
most hogy komoly kapcsolatot szeretnek erdekes modon mindenki "alkalmi partnert" keres
hát igen... mindenkinek az kell, ami nincs...:D
korábban már írtam, sajnálom, hogy hasonló dologban volt részed mint nekem, ez talán a legrosszabb az ilyen kapcsolatokban
Én nem tudnám egy ilyen kapcsolatban elképzelni magam. Nem a "női önbecsülés" meg "tartás" miatt, amit itt néhányan emlegetnek, mert ezt nettő baromságnak tartom. Ha egy férfi nálam a barát kategóriába kerül, akkor az azért van, mert ámbár jól elvagyunk, kedvelem is, mint embert, szexuálisan azonban egyáltalán nem vonz és párkapcsolatot sem tudnék vele elképzelni. Így a szex is kilőve.
A szexkapcsolat más, abban volt már részem. Viszont ott meg nem igényeltem a közös porgramokat, sőt, kifejezetten tehernek éreztem őket, mivel nem véletlenül kiáltottuk ki a viszonyt szexkapcsolatnak. Egyszerűen nem akartam többet a férfitól.
Jelenleg "normális" párkapcsolatom van, igazi nagybetűs szerelemmel, és összehasonlíthatatlanul jobb, mint az első kettő variáció. Itt megvan a barátság, a szex, és az igaz szeretet, szerelem is.:)
Mellékesen megjegyezném, hogy én nőként sosem kezdtem érzelmeket táplálni a másik iránt, viszont a férfi mindig belém szeretett...
Hát nekem volt részem egy ilyen barátság extrákkal kapcsolatban. Szabályok nem voltak lefektetve, nagyon fiatalok voltunk. Csak csináltuk ami jött, a pillanatnak élve :)
A végeredmény az lett, hogy a barátság egyre szorosabbra fonódott, mind a ketten meg is szerettük a másikat. De mind ketten sebeket szereztünk ennek során, és úgy okoztunk fájdalmat a másiknak, hogy fel se tűnt.
Szóval nálunk úgy működött, hogy többet éreztünk, több is lehetett volna, de nem úgy alakult. Csak mert gyerekesen viselkedtünk. :D
Megfelelő szabályokkal, érett viselkedéssel működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!