Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, avagy hogy működtök lányok?
Lányok főleg hozzátok szól a kérdésem, persze az szól hozzá akinek épp kedve van.
Szeretlek titeket, és tisztellek is, magát a női nemet is, viszont mi a baj azzal ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot csak "kalandokat" keres, vagy amolyan barátság extrákkal c. történetet?
Sokan sértésnek veszik ezt, pedig megfelelő kommunikációval és szabályok lefektetésével szerintem ez működnek.
Mit gondoltok róla?
26/F BP
A barátság extrákkal kapcsolat egyik hátulütője, hogy egy idő után beleszerethetünk a másikba. Főleg, ahogy te gondoltad, hogy még közös programok is lennének stb...
Inkább keresnék magamnak egy komolyabb kapcsolatot, mint hogy egy olyan valakivel legyek, aki nem csak engem akar.
Ha meg csak szex kell akkor arra akad jelentkező szerintem.
Mondjuk lehet működőképes is a dolog, de ez somindektől függ.
22/L
Ebből látszik hogy minden férfinak és nőnek mások a szükségletei :) LÁtom hogy nálad ez egy felállított fal és tök jogosan állítottad fel mert ezzel védekezel "ellene" (kicsit drasztikusan fogalmazok de nagyjából ez a lényeg).
Én azért nem tudom ezt a falat felállítani mert nincs rá szükségem. Ahhoz túl racionális ember vagyok. Valamiért kell a közelség, nekem akkor működött jól ez az egész, és mégsem szerettem bele :)
Lefeküdtem egyszer egy fiúbarátommal, és ráment a barátságunk is... Szóval én azóta nem hiszek ebben.
Azzal viszont semmi probléma szerintem, ha csak haverság van, néha beszélnek vagy találkoznak, és le is fekszenek időnként, mert úgy nem alakul ki túl erős kötődés. Ha viszont ennél mélyebb a barátság, akkor kár elrontani a szexxel, mert előbb-utóbb úgyis többet akar majd az egyik...
19/L
Most végre megértettem.
Több mint szexkapcsolat kevesebb mint együttjárás.
Értelme férfi részéről: 1. Van szex!!! 2. barát lehetsz egy lánnyal, de a hátulütőket nem kapod meg - pl. hiszti, kétségbeesés, sirdogálás stb.
Csak hogy a lány pont istápolást/segítséget/bátorítást IS! vár a fickótól.
Szeretem amikor olvastok a sorok között :D CSak nem ezt akartam sugallni :)
Egy férfi a hisztivel együtt és mindennel együtt szereti a nőt. Azzal kezdtem az egészet, és láthatod is: hogy tisztelem a női nemet. Nem ribiket keres az ember ilyenkor :)
Tény, hogy az efféle kapcsolat nem jár annyi elköteleződéssel, de ha hiszed ha nem ugyan úgy vele jár a hiszti is :) Attól hogy nem "házasság" még lehetnek benne problémák.
Szóval nem ezért ... de köszönöm a kommentet, a meglátás jó, némely férfi esetében még igaz is ;)
Én alkatilag nem tudom függetleníteni a szexet az érzelmektől így meg eleve felesleges belevágni.
A másik, hogy sokaknál ez olyan gyáva hozzáállás, a kapcsolat jó része kell de amitől értéke lesz (felelősség, hűség stb.) az nem. Plusz, én nem vagyok egy különösebben jó nő (mondjuk rossz sem) de így is elég jelentkező van szexre aminek érdekében sokan a csillagos eget is lehazudják. Ezek után jön valaki akivel jóban vagyok\voltam barátként tekintek rá (vagyis nem potenciális szexpartner) erre bedobja, hogy időnként szívesen lefeküdne velem, hát az minden csak nem csábító, inkább csalódás. Meg sokaknál ott van az is, hogy persze szexre kell de komoly kapcsolatta már nem elég jó a másiknak (itt csak tippelek).
Nekem nincs bajom vele ha valaki így él, vagy csak ilyen kapcsolatra van igénye. Akkor megyek át pszichopata tömeggyilkosba mikor már az x. pasi próbál meggyőzni arról hogy ez milyen frankó és én nem vagyok normális amiért a monogám normális kapcsolatot favorizálom. Tudom ez egyedi, de mivel sok ilyennel futok össze a folytonos nyúzás miatt már egyenesen idegesítő.
Hahaha :D Jajj istenem :D Tökéletes tükröt állítottál a mai férfi gondokozásról. Valóban igaz az a része, hogy sokan "menekülő útként" használják az efféle kapcsolatokat.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni hogy nem ez a célom. :)
Viszont függetlenítve tőlem: Tényleg sok ilyen van aki bepróbálkozik (hidd el nők is nem csak férfiak). Nekem elég sok nő barátom van, és volt rá példa h kicsit érdekes utalásokat tett 1-2 ...ami inkább volt hervasztó valóban. NEm a barátaim közül akarom ezt az embert , hanem megismerni akarom, és elindulni AKÁR egy ilyen úton is.
Persze ez nincs kőbe vésve nem tudhatjuk mit hoz ki belőlünk a másik ember.
Nem hiszem hogy ez a normális hogy az ember ilyen kapcsolatban élje le az életét (én is akarok egykoron családot és gyereket stb...) de most ebben a korban, és ebben az időszámításban nem ez a célom!
Ha jól értem, akkor itt a "barátság extrákkal" alatt tulajdonképpen egy laza kapcsolatot értesz. Ilyen formában nincs ezzel semmi gond, el lehet mondani az adott hölgynek, hogy _kapcsolat_, szép és jó együtt, de nem tervezel (még) hosszú távra, mert épp "nem ez a célod". Ez ilyen formán sokkal emészthetőbb, mint a barátok vagyunk és feküdjünk le néha dolog. :) Utóbbiból (nekem) leginkább az süt, amit előttem is említettek, hogy barátnak jó vagyok, dugni is jó vagyok, de nőnek meg igazából nem... és tök mindegy, milyen normális szemlélettel van tálalva, ez mindenképpen megalázó. Nekem legalábbis.
Viszont attól, hogy kapcsolatban vagy, nem kell, hogy le legyen korlátozva a szabadságod, ha meg tudjátok beszélni, hogy amíg jó, addig együtt, utána ki-ki mehet a maga útján, ha már nem... akkor ez tökéletesen működhet.
25/N
Nekem ez azért nem menne, mert ha van egy férfi, akit ismerek, kedvelek és még szexelünk is, ami jó, onnantól az akárhogyis nézem számomra egy kapcsolat. Lehet, hogy csak egy laza, nyitott, nem túl komoly kapcsolat, de kapcsolat. Hisz mi kell még, közös élmények, szimpátia, kellemes együtt töltött idõ, jó szex. Számomra ez definiálja is a jó kapcsolatot. Tudom, hogy van, akinél ez mūködik, nekem nem menne, mert hiába vannak szabályok, akkor is többet kezdenék érezni, hiszen komoly kapcsolatra vágyom.
A Barátság extrákkal c. vígjáték pontosan be is mutatja, hogy járnék, ha belemennék egy ilyenbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!