Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság extrákkal, avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal, avagy hogy működtök lányok?

Figyelt kérdés

Lányok főleg hozzátok szól a kérdésem, persze az szól hozzá akinek épp kedve van.

Szeretlek titeket, és tisztellek is, magát a női nemet is, viszont mi a baj azzal ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot csak "kalandokat" keres, vagy amolyan barátság extrákkal c. történetet?

Sokan sértésnek veszik ezt, pedig megfelelő kommunikációval és szabályok lefektetésével szerintem ez működnek.

Mit gondoltok róla?

26/F BP

2015. ápr. 28. 12:24
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Viszont vannak az ember életében időszakok amikor a komoly kapcsolatok annyira nem motiválják, helyette inkább valami olyasmire vágyik amiben van érték, és vonzalom, de inkább "laza kapcsolat".Mint azt fentebb definiáltuk :D

Ebben a szekcióban járok most én! :)

2015. ápr. 28. 16:58
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor olyan csajt kell keresned erre a célra, aki szintén ebben az időszakában jár. Tapasztalni, élni, kalandozni akar még. Ismerkedésnél ezt igyekezz hangsúlyozni, hogy senkit ne áltass hamis reményekkel. De ahogy látom, Te nem olyan pasi vagy :)

Csak könyörgöm ne akard már meggyőzni a női nem azon tagjait akik kellőképp érettek és felnőttek már, ha úgy tetszik kinőttek már ebből a játékból, hogy ez milyen nagyszerű, és h értsék meg, neked most ez kell. Miért szükséges h megértsenek téged? Biztos van ezer meg egy lány, aki kapható. Ennyire egyszerű. Foglalkozz velük akkor, ha neked ennyire ez kell!

Természetesen sértésnek fogja venni az ilyen ajánlatodat minden olyan Nő, akinek van tartása, önbecsülése stb. Ezen ne lepődj meg.

23/N

2015. ápr. 29. 08:26
 23/48 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt.:)

Nem akart senki meggyozni senkit az igazarol.Velemenyeket nyilvanitott mindenki aztan pro kontra. Szoval ezzel a resszel nem ertek egyet.

A masik reszevel viszont abszolut,nem keresem mondjuk ezeket a lanyokat tudatosan,van hogy jon ilyen van hogy nrm.

Nem hiszem hogy onbecsules kerdese ez,nem kis ribikre vagyok :)

(Bocsi mobilrol voltam azert nincs ekezet)

2015. ápr. 29. 08:39
 24/48 anonim válasza:
100%
Te ilyent akarnál? Hol voltál te 10 évvel ezelőtt :) én ilyen pasit akartam de nem volt a környezetemben .
2015. máj. 7. 10:19
 25/48 A kérdező kommentje:
10 évvel ezelőtt koptattam az iskolapadot, és még én sem tudtam mit akarok az élettől, nem hogy a nőktől :D
2015. máj. 7. 11:49
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 18-as megfogalmazta - és te igazat adtál neki -, te tulajdonképpen nem is "barátság extrákkal" kapcsolatot keresel, csak nem értél még oda, hogy elkötelezd magad egy életre. Laza kapcsolaton nem csak szexet kell érteni, nem is "csak barátok vagyunk és néha lefekszünk" dolgot, csak annyit, hogy egyenlőre ne kelljen megígérni a másiknak, hogy örökre vele maradsz. Egy kapcsolat elején egyébként ez teljesen reális, nem várhatja senki, hogy 1-2 hónap alatt eldöntsd, hogy ő lesz az életed párja.

Viszont. Az borzasztó gerinctelenség lenne, ha egyszerre több ilyen kapcsolatot is fenntartanál.

2015. máj. 19. 11:46
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel (legalább is nálam), hogy ha egy sráccal lefekszem, akkor mindenképpen érzek iránta valamit. Ha meg annyira jóban vagyunk, hogy keressük egymás társaságát, barátok vagyunk és jól érezzük együtt magunkat, akkor valószínűleg nem csak barátság extrákkalt szeretnék tőle, hanem szeretnék a barátnője lenni :)

De persze biztos van olyan, akinél működik a dolog.

2015. máj. 19. 12:09
 28/48 A kérdező kommentje:

Mindkettőtöknek igaza van valamilyen szinten, tök jól látjátok a dolgot :)

Szerintem is kell némi érzelem hozzá, de nem feltétlen elköteleződés. Na ez a nehéz, ezt az irányt megtalálni!

köszi a válaszokat csajok!

2015. máj. 19. 17:55
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem úgy jön le és akár hogy is szépítjük, ez azt jelenti, hogy "kedvellek, jó veled, de komolyabbra nem kellenél".És ez kissé megalázó, nem gondolod? Még ha esetleg van valami érthető indoka a hozzáállásnak, akkor még csak elmegy...De ha engem egy pasi csak ennyire tartana, hát ő se várjon többet.
2015. jún. 4. 19:27
 30/48 anonim ***** válasza:

Ja és amúgy volt egy-két ilyen hasonló felállásban részem.Bár még anno nagyon fiatal tini koromban nyilván érthető volt valamennyire, hogy a fiúk nem értették, mit kellene tenniük egy normálisabb kapcsolatért, vagy éppen 16 évesen még nem akartak komolyabb kapcsolatot, pláne ha hozzá vesszük azt is, hogy nekik lassabban nő be a fejük lágya...

De 20 évesen meg azon felül már furcsa.De mindenképp elvárható, hogy ha ezt akarja, akkor közölje már az elején.Nincs annál bosszantóbb, mint mikor megjátssza a nagy szerelmest, aztán meg mikor komolyra fordulna a kapcsolat, kinyögi, hogy még sem igy gondolta..

2015. jún. 4. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!