Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság extrákkal, avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal, avagy hogy működtök lányok?

Figyelt kérdés

Lányok főleg hozzátok szól a kérdésem, persze az szól hozzá akinek épp kedve van.

Szeretlek titeket, és tisztellek is, magát a női nemet is, viszont mi a baj azzal ha egy férfi nem akar komoly kapcsolatot csak "kalandokat" keres, vagy amolyan barátság extrákkal c. történetet?

Sokan sértésnek veszik ezt, pedig megfelelő kommunikációval és szabályok lefektetésével szerintem ez működnek.

Mit gondoltok róla?

26/F BP

2015. ápr. 28. 12:24
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

#29 (és gondolom te vagy a #30 is):

Nos, nem tartom megalázónak, elmondom hogy miért:

Nem úgy működik egy ilyen kapcsolat szerintem, hogy az ember paff használja a másikat és viszont látásra. Kölcsönös fizikai vonzalomról van szó, nem kell túlbonyolítani. Van a környezetemben nem egy olyan lány, aki csak szimplán az élvezetért néha találkozik a sráccal, mellette elmennek ide-oda együtt (mozi, séta, beszélgetés) de komoly kapcsolatot nem kezdeményeznek.

Ezt nevetzhetjük laza kapcsolatnak, kötöttség nélkül. Persze szabályok vannak, pl egyik fél sem járogat össze 10 másik emberrel, és ha komoly van kialakulóban elmondják egymásnak.

Ez tud működni, más kérdés, hogy nem mindenki akar/tud vele azonosulni. NEm is kell :)

Szóval nem használni szeretnék senkit, messze álljon tőlem!

2015. jún. 5. 07:48
 32/48 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem megalázó a lánynak. Viszont tényleg "veszélyes". Én is amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban állok valakivel, de sajnos én kezdek beleszeretni. Amit leírsz kérdező, az szerintem teljesen tisztességes, nálunk is voltak/vannak szabályok, és nem csak szexelünk, de tisztázz már mindent előre a lánnyal. Ha vannak közös programok, jól érzi magát veled, a szex is jó, előbb-utóbb szerintem többet fog érezni irántad, de akkor legalább legyen tisztában, hogy te nem akarsz ennél többet.
2015. okt. 12. 15:58
 33/48 A kérdező kommentje:

A kérdésem kiírása óta már én is álltam azon az oldalon ahol te.... aki "beleszeretett" a másik félbe. De inkább befejeztük a dolgokat mintsem tovább vittük!

A kérdésemre a válasz:

Működik, de mindenkinél másképp. Nekem elég volt :)

2015. okt. 12. 16:10
 34/48 anonim ***** válasza:
Volt már több ilyenem és ha lehetőségem van,mással is lefekszem,mert mégse komoly kapcsolat.Így egyikkel sem járogattam el,mert minek,nem a pasim.
2015. okt. 27. 20:31
 35/48 anonim ***** válasza:

Ha a pasi szép és ügyes az ágyban, ám más előnye nincs, akkor pont erre a célra alkalmas.Többre nem is érdemes.Komoly kapcsolathoz ennél több kell.Mondjuk, megbízhatóság, hűség, jó anyagi háttér, stb...

Szóval, ha ilyesmibe belemegy veled a lány, a szabályok lefektetésénél, akkor lehet hogy el kell kicsit gondolkoznod, tényleg jó-e ez? ;)

2015. dec. 8. 22:17
 36/48 anonim ***** válasza:
Számomra ez fájdalmas lenne. Az egyéjszakásokkal semmi bajom, amíg nem volt barátom, addig jobb volt mint a semmi, bár összehasonlíthatatlan azzal, mikor a szerelmemmel szexelek. De tarósan összejárni egy pasival, az nekem nem menne. Ha amúgy nem értenénk meg egymást, nem bírnám, akkor azért, mert egy olyan emberrel lefeküdni sem akarnék. Ha pedig szexen kívül is jól kijönnénk, kedvelném akkor előbb-utóbb biztos többet akarnék, és én járnék szarul. Ilyen kapcsolatom volt már, a sráccal leginkább a szex miatt találkoztunk, de sokszor voltak közös programjaink, az utcán kézenfogva sétáltunk, néha a barátnőjének hívott a haverjai előtt. Viszont most lényegetelen okok miatt semmi több nem lehetett belőle. Én meg hiába tudtam már az elejétől, hogy reménytelen a dolog, elkezdtem kötődni és ragaszkodni hozzá, többet akartam volna. Nagyon nehéz volt elszakadni tőle, de muszáj volt. Úgyhogy szerintem ezért nem nyerő ez a barátság extrákkal dolog. Hiába állít fel szabályokat az ember, az érzelmek nem így működnek. Előbb-utóbb valakinek fájni fog a dolog, és ezek általában a nők.
2015. dec. 8. 23:14
 37/48 A kérdező kommentje:
Mióta a kérdést kiírtam én is picit más aspektusból vizsgálom a történetet... valóban necces hosszú távon fenntartani, de valamiért nem találom meg azokat a nőket akik komoly kapcsolatot keresnek. Lassan "Kabalapasinak" érzem magam.
2015. dec. 9. 10:27
 38/48 anonim ***** válasza:

Én meg komoly pasit nem találok...

Volt egyébként egy ilyen évekig tartó több mint barátságban részem.Igaz, az elején nagyon komolynak indult a kapcsolat.De elég nagy távolság és korkülönbség volt köztünk, így végül is nem volt remény komolyabbra...Maradt a barátság extrákkal, de csak mert többre, másra nem volt lehetőség.Ha közelebb laktunk volna egymáshoz, nem mentem volna így bele.Csak próbáltuk minék jobban kihasználni az időt és az alkalmat.De azért valahogy mégis megalázó volt belegondolni, hogy ha talál majd valakit, aki közelebb lesz, azt biztos feleségül is venné és én el leszek felejtve.Nekem ennyi jutott.Ha meg itt lakna valahol, még megalázóbb lenne egy ilyen helyzet, mert tudom hogy minden adott lenne, nincs akadály, hogy akár mindig együtt legyünk és mégis beéri kevesebbel.

2015. dec. 9. 11:27
 39/48 anonim ***** válasza:

1. a férfi korrektül kellene szóljon előre, hogy csak laza kapcsolatot szeretne, nem pedig hazudozni az elején, surmó módon, azután egy "dehát nem ígértem semmit"-el az arcodra röhögjön,

2. az ilyen férfi kivonja az össze pozitív energiát a nőből, nagyon sok szempontból.

Ha mi nők ezt csinálnánk veletek, akkor hasonlóan rosszul esne.

2016. jan. 18. 19:50
 40/48 A kérdező kommentje:

De itt senki sem allitotta hogy mi ezt csinaljuk (altalanositas) persze vannak kivetelek de hat rolunk szeretnek elfelejtkezni :D

Masreszt minket is kiszipolyoz(hat) egy ilyen kapcsolat de ezert irtam hogy megfelelo kommunikacio utan mukodhet.

Engem mar annyira mondjuk nem izgat a tema, de most hogy komoly kapcsolatot szeretnek erdekes modon mindenki "alkalmi partnert" keres :D kesz vicc :D

2016. jan. 18. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!