Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak az idősebb pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, és azt tapasztalom, h a korombeli lányok szinte szóba se állnak, csak 2-3 évvel idősebb pasik jöhetnek szóba.

A külsőm átlagos, de van egyéniségem, azt mondták jó a kisugárzásom, és sok lány barátom van akikkel nagyon jól szót értek.

De kapcsolatra sose kerül sor..

Nem értem, miért nem "vesznek" észre engem, és sorstársaim.

2010. febr. 21. 19:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ismét én anyázós drága:D igazad van mi is általánosítunk és ti is így van egyensúly és a helyzet az hogy legtöbbször élvezem is az ilyen apróbb oltogatásokat de csak akkor ha látom h a másik is élvezi és abban is igazad van hogy a csocskirakós "prototípus csajokat" hamarabb észreveszik de az gyakran rövidtávú az intelligens egyéniséggel rendelkező lányokat viszont nagyon sokáig választjuk ezért az az észrevétel hamarabb megtörténik mint gondolnád csak azzal h biztosra megyünk tovább tart a "semmi"
2010. febr. 21. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor az eredeti kérdéshez visszakanyarodva: a kérdező valószínűleg a "prototípus csajokra" bukik, azoknak meg nem ő jön be, mert, mondjuk úgy, a férfiasabb pasikra buknak (illetve ez a fő szempont náluk).:D

Anyázós csaj

2010. febr. 21. 21:45
 23/25 anonim ***** válasza:
A lányok nem hogy korábban, de később ének. Nem törvény, hogy csak az idősebb pasik jönnek be nekik. Annyi, hogy azok magabiztosabbak, férfiasabbak. De ezt nem kinézetre értem.
2010. febr. 21. 22:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Már megint ez a "lányok később érnek"-duma? Eldobom az agyam, és kinevezem magam fiúnak.
2010. febr. 21. 22:58
 25/25 A kérdező kommentje:

"Akkor az eredeti kérdéshez visszakanyarodva: a kérdező valószínűleg a "prototípus csajokra" bukik, azoknak meg nem ő jön be, mert, mondjuk úgy, a férfiasabb pasikra buknak (illetve ez a fő szempont náluk).:D "

Nem, nekem azok a lányok jönnek be, akinek van egyénisége, és jó a kisugárzása. A külső sem utolsó, de én csak magamhoz illő lányt választanék.

2010. febr. 22. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!