Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak az idősebb pasik jönnek be?
15 éves fiú vagyok, és azt tapasztalom, h a korombeli lányok szinte szóba se állnak, csak 2-3 évvel idősebb pasik jöhetnek szóba.
A külsőm átlagos, de van egyéniségem, azt mondták jó a kisugárzásom, és sok lány barátom van akikkel nagyon jól szót értek.
De kapcsolatra sose kerül sor..
Nem értem, miért nem "vesznek" észre engem, és sorstársaim.
Akkor az eredeti kérdéshez visszakanyarodva: a kérdező valószínűleg a "prototípus csajokra" bukik, azoknak meg nem ő jön be, mert, mondjuk úgy, a férfiasabb pasikra buknak (illetve ez a fő szempont náluk).:D
Anyázós csaj
"Akkor az eredeti kérdéshez visszakanyarodva: a kérdező valószínűleg a "prototípus csajokra" bukik, azoknak meg nem ő jön be, mert, mondjuk úgy, a férfiasabb pasikra buknak (illetve ez a fő szempont náluk).:D "
Nem, nekem azok a lányok jönnek be, akinek van egyénisége, és jó a kisugárzása. A külső sem utolsó, de én csak magamhoz illő lányt választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!