Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak az idősebb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és azt tapasztalom, h a korombeli lányok szinte szóba se állnak, csak 2-3 évvel idősebb pasik jöhetnek szóba.
A külsőm átlagos, de van egyéniségem, azt mondták jó a kisugárzásom, és sok lány barátom van akikkel nagyon jól szót értek.
De kapcsolatra sose kerül sor..
Nem értem, miért nem "vesznek" észre engem, és sorstársaim.
2010. febr. 21. 19:31
12/25 anonim válasza:
Azért mert 20:06-os anyázza 20:04-est attól még teljesen igaza van :D
13/25 anonim válasza:
ez a lányok korábban érnek dumát hagyjuk már. van hogy a lányok szellemileg visszamaradottabbak mint a fiúk, erre nagyon jó példa a volt osztályom... és semmivel nem komolyabbak szerintem a rihegő-röhögő csajok akik egy értelmes mondatot nem tudnak összerakni...
14/25 anonim válasza:
20:06-os vagyok, és azért anyázok, mert pár nyomorék csak általánosítani tud. Valószínűleg azért, mert csak ezeket az idióta p*csákat veszik észre. De nem mondom, hogy nézz körül, akadnak ott normálisabb csajok is, mert azok úgyse fognak foglalkozni veled, bogaram.
15/25 anonim válasza:
Azért, mert a 18-20 éves már tudja a 15 éves lány valagát vinni kocsival,meg annak már van pénze. Na ezért. Kamu duma ez, hogy ő már tapasztaltabb meg ő már komoly. Egy baromság. Egzisztencia. Csak ez számít. Nagymenő az a 15 éves, akit kocsival visznek ám iskolába. Szóval csak ez számít. A pénz, mint mindig.
16/25 anonim válasza:
A válasz igen egyszerű... Apa szindróma... Annyi hogy a lányok (nem mondom h ösztönből de) valamiféle beléjük kódoltságból kifolyólag vonzódnak az idősebb pasikhoz, biztonságérzet stb miatt...
17/25 anonim válasza:
anyázós csaj ez nem általánosítás de ez legritkábban van másképp a reakciódból meg pontosan látszik mennyire igazam van ez legtöbbször akkor jön ki ha csak csajok vannak egymás között vagy ha idegesek így ahelyett hogy anyáznál gondolj csak bele hogy mit láthat benned egy srác amikor ilyen vagy...ezt abszolút nem kötekedésnek szántam bár valszeg annak veszed de tényleg gondolj bele
18/25 anonim válasza:
Nemtudom, nekem csak a fiatalabbak jönnek be :D (14-15)
Most komolyan, nem tudom mi van velem.
De engem zavarna, hogy idősebbel legyek..:S Egyébként elmondás szerint se külsőre, se agyban nem vagyok annyi, amennyi..
17/L
:D
19/25 anonim válasza:
Anyázós csaj vagyok:D : akkor most példának veszem az osztályomat. Igen, rengeteg olyan csaj van, aki valóban egész nap röhögcsél, ha megkérdezik, hogy hol van Afrika, megmutatja a térképen Dél-Amerikát, az alapján válogatja meg a pasijait, hogy mennyire metroszexuális az a szerencsétlen, stb. De akkor is kitartok az álláspontom mellett, mi szerint rohadt általánosításra építkeztek, mert vannak lányok, akik nem a miniszoknyájukkal próbálnak pasit fogni, nem hajolnak be nekik kivágott felsővel, stb., talán ezért van, hogy észre se veszitek?
20/25 anonim válasza:
És még mindig anyázós csaj vagyok: amiről beszéltek, pontosan ugyanaz, mint amikor a lányok mondják, hogy a pasik a lábuk között tartják az eszüket. Avagy: igen, sokan így vannak vele, de attól még nem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!