Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért csak az idősebb pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, és azt tapasztalom, h a korombeli lányok szinte szóba se állnak, csak 2-3 évvel idősebb pasik jöhetnek szóba.

A külsőm átlagos, de van egyéniségem, azt mondták jó a kisugárzásom, és sok lány barátom van akikkel nagyon jól szót értek.

De kapcsolatra sose kerül sor..

Nem értem, miért nem "vesznek" észre engem, és sorstársaim.

2010. febr. 21. 19:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
lehet azért mert látogatod ezt az oldalt
2010. febr. 21. 19:32
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Mert a 15 éves srácoknál általában a 17-18 évesek komolyabbak. A lányok meg korábban érnek mint a srácok (testileg és lelkileg elvileg).
2010. febr. 21. 19:34
 3/25 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenki azt mondja, hogy korábban érnek, és ők ezt már teljesen be is képzelik, közben max testileg érnek korábban ( de abba sem mindig), de lelkileg biztos nem. A 13-15 éves korosztályú fiúk lassan rákényszerülnek aa óvodai csajozásra :D
2010. febr. 21. 19:37
 4/25 anonim ***** válasza:
mert az idősebb pasik nyugdíjból vesznek nekik nyalókákat
2010. febr. 21. 19:37
 5/25 anonim ***** válasza:

én is 15f vok

és én se értem de qrvára

2010. febr. 21. 19:39
 6/25 A kérdező kommentje:

Első.. Látogatom ezt az oldalt?

Mivan akkor? Szerintem egész sok értelmes dolgot meg lehet innen tudni , hogy hogyan is mennek a dolgok.

A másik pedig, te is látogatod. Szerintem vonulj a sarokba, és gondolkodjál saját magadon.

A többieknek köszi a válaszokat.

Lányok is írhatnának még, hátha ők tudják a választ :)

Az meg h korában érnek..hát igen, ez is egy válasz.

2010. febr. 21. 19:41
 7/25 anonim ***** válasza:
Akkor feltehetnék a 13 éves lányok is a kérdést, hogy vajon mi a túróért nem veszed őket észre, csak a korodbelieket. Meditálj rajta egy kicsit.
2010. febr. 21. 19:43
 8/25 anonim válasza:
Nekem is idősebb barátom van...A lányok hamarabb érnek talán ez az oka:)
2010. febr. 21. 19:51
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Én 18 éves vagyok,és a barátom 15.Lehet lepontozni,meg pedofilozni,stb...A lényeg,hogy szeretjük egymást(már jó ideje együtt vagyunk).
2010. febr. 21. 20:02
 10/25 anonim ***** válasza:

ez annyira egyszerű hogy 1 mondatban leírható azért mert a barátnőjüknek is idősebb pasija van és ez milyen jó...ennyi

neked meg azt tanácsolom hogy ne legyél kedves a csokjokkal mert el vagy könyvelve barátnak ha bunkóbb vagy akkor lesz csajod akár idősebb is

és a fiúk sokkal hamarabb érnek mint a lányok undorító milyen "kiskirálynőnek" érzik magukat még 20 éves korukban is

2010. febr. 21. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!