Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért csak az idősebb pasik jönnek be?
15 éves fiú vagyok, és azt tapasztalom, h a korombeli lányok szinte szóba se állnak, csak 2-3 évvel idősebb pasik jöhetnek szóba.
A külsőm átlagos, de van egyéniségem, azt mondták jó a kisugárzásom, és sok lány barátom van akikkel nagyon jól szót értek.
De kapcsolatra sose kerül sor..
Nem értem, miért nem "vesznek" észre engem, és sorstársaim.
én is 15f vok
és én se értem de qrvára
Első.. Látogatom ezt az oldalt?
Mivan akkor? Szerintem egész sok értelmes dolgot meg lehet innen tudni , hogy hogyan is mennek a dolgok.
A másik pedig, te is látogatod. Szerintem vonulj a sarokba, és gondolkodjál saját magadon.
A többieknek köszi a válaszokat.
Lányok is írhatnának még, hátha ők tudják a választ :)
Az meg h korában érnek..hát igen, ez is egy válasz.
ez annyira egyszerű hogy 1 mondatban leírható azért mert a barátnőjüknek is idősebb pasija van és ez milyen jó...ennyi
neked meg azt tanácsolom hogy ne legyél kedves a csokjokkal mert el vagy könyvelve barátnak ha bunkóbb vagy akkor lesz csajod akár idősebb is
és a fiúk sokkal hamarabb érnek mint a lányok undorító milyen "kiskirálynőnek" érzik magukat még 20 éves korukban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!