Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek lehet igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek lehet igaza jobban? (2 éves kapcsolat, én főiskolás ő gimnáziumba jár, többi lent

Figyelt kérdés
Május elsején leszünk 2 évesek. A hétköznapunk úgy néz ki, hogy reggel felkelünk facebookon kell írni, nekem ha órám vannak, akkor ott is próbáljak meg írni, naponta általában találkozunk és együtt vagyunk kb 1 órát, hosszabb ideig szombatonként szoktunk együtt lenni. Ha nincs órám egyből kell írnom, ha 2 percig nem írok, akkor egyből, hogy minek nem írok stb. D.u is írnom kell, ameddig ő ráér este meg addig kell folyamatosan írnom, ameddig el nem alszik. Filmet nem nézhetek, mert telefonról nem írhatok és nem hagyhatom ott se, mert azt mondja mindig, hogy fontosabb a film stb, ezért nem szoktam filmezni se. Mostanában esténként 6-tól szeretnék játszani számítógépen haverokkal kikapcsolódásként és elkezdi, hogy játék vagy ő, mert én nem szoktam vele foglalkozni és, csak ilyenkor tudnánk írni rendesen stb. Én próbáltam neki mondani, hogy egész nap írunk sőt találkozunk is és ezért nem értem, hogy miért mondja ezt, hogy nem beszélünk stb. A filmbe beletörődtem, hogy nem akarja, ráhagytam, de játszani meg szeretek és nem érti meg, hogy kikapcsolódnék kicsit, hanem mondja, hogy pulya vagyok mert 20 évesen játszok, meg hülye játék stb. Szerintetek kinek van igaza, nekem, hogy játszhatnék és beszélünk eleget, vagy neki? Véleményt is meghallgatok.

2015. ápr. 20. 08:44
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy vissza írók már ide. 44 napot voltunk együtt. Szétmentünk, mert szilveszterkor megint hülye volt. Rá egy hétre már másik palija volt. Mindenkinek igaza volt! :D
2017. febr. 18. 18:39
 32/35 anonim ***** válasza:
Én elolvastam és grat tesa :D
2017. febr. 18. 18:53
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D Hát ha valakit érdekel a végkifejlet, a szilveszter, akkor leírom. :D (Tanulságos. :D)
2017. febr. 18. 18:57
 34/35 anonim ***** válasza:
Engem érdekel :D
2017. febr. 18. 21:05
 35/35 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg, hogy voltunk szilveszterezni bálba és minden fiúval táncolt elég kihívoan kivétel velem szóvá tettem neki volt egy kicsi nézeteltérés stb én kimentem levegőzni meg telefonáltam párat és pont éjfélkor nem koccintottam vele és rá egy hétre mondta hogy ezt sose tudja megbocsájtani nekem és szétmentünk rá párnapra meg összejött egy másik sráccal, akinek a családja jóba van az ő családjával elég régóta. Meg szerintem csalt vele, mivel láttam egyszer kétszer még augusztusba, hogy ír azzal a csávóval, de mondta, hogy régi ismerős. Ez ugye január elején volt én most összejöttem egy lánnyal és anyukám szólt, hogy az exem felhívta, hogy hogy jöhettem én össze mással nekem még utána kéne mennem stb. Véleményeket várok. :D
2017. febr. 18. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!