Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek lehet igaza jobban? (2 éves kapcsolat, én főiskolás ő gimnáziumba jár, többi lent
Ha házasok lesztek, nem fogsz játszani? :D :D :D együtt élek a párommal, ez még ugyan nem házasság, de könyörgöm, olyan sincs, hogy reggeltől estg dumálunk, és egész hétvégén együtt vagyunk, néha bizony van olyan, hogy ő az ő gépénél, én az enyémnél, mert kell némi magunkkal töltött idő is.
Nőként mondom neked, hogy nagyonis sok lány elviselné, ha lenne életed. Ez a kis liba meg (már elnézést) nem fogja fel, hogy a párkapcsolat nem arról szól, hogy 0-24 beszéltek (azaz: írogattok), és semmi mással nem foglalkoztok, csak ültök a gép előtt, és várjátok, hogy a másik mit ír. Ez így nemhogy nem párkapcsolat, de még élet sem.
Javasold neki, hogy találkozzatok hoszabb időre (ne csak 1 órára), akkor beszéljétek ki magatokat, és este te meg nyugodtan játszol, a barátaiddal foglalkozol, ilyesmi. Próbáld meg, és próbálj észérvekkel hatni rá. Ha nem megy, akkor állj a sarkadra, és jelentsd ki, hogy vagy elfogadja ezt a helyzetet, vagy mehet Isten hírével. Én is ragaszkodó vagyok, szeretem a törődést, de sose vártam volna el a másiktól, hogy ennyire csak nekem éljen. Főleg, ha nem is találkozunk, csak egy órára. Ettől még én is menekülnék, hallod. Ez nagyon nem normális. Próbáld észre téríteni, de ha eddig elviselted, háááát...
A válasz egyszerű. Kirúgod ezt a hülye p!*schát a g3c!b3!
Ez egy önző, kontrollmániás idióta.
Eleve nem tudom, hogy bírtál ki 2 évet vele??
Ennyire jó nő lenne? Mert ilyet max olyan nőért vállalnék be akinél jobbat se előtte és valószínűleg utána se dughatnék meg életemben. De még azt is csak ideig óráig amíg alaposan kiélveztem minden megdugható testnyílását. Aztán lapát.
Barátom, te nem a pasija vagy, nem a barátja, a párja, a szerelme. Te egy kellék vagy egy kiegészítő. Mint a karkötő a kezén.
Kellesz neki, hogy lássák, nem szingli, hogy ő is kell valakinek, sőt, mivel úgy ugráltat ahogy kedve tartja azzal is villoghat, hogy neki micsoda odaadó barátja van aki szinte érte él. Tuti, hogy a barátnői irigylik. Mert a barátnők eldicsekednek a pasijaikkal egymásnak. Tehát te egy trófea vagy egy szükséges kellék a hétköznapokra.
Vagy nagyon gyorsan neveld meg a csajt, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy nyalod a s3**ét, vagy elhajtod a francba. Na majd akkor vagy visszasírja magát és onnantól nincs többé ez az egyoldalú hozzáállása, vagy ha nem jön vissza akkor ennyire voltál neki fontos és még inkább az én véleményem igazolódik. Tehát, erről vagy beszélsz vele határozottan nem engedve abból, hogy neked is szükséged van "magánéletre" amikor azt csinálsz amit te szeretnél, és nem őt szolgálod, vagy tipli, mert ez egy egészségtelen kapcsolat.
Ohh, hát volt egy ilyen expasim. :D Amúgy is a fiatal lánykákra bukik, ha ejted a libát, összehozom vele. szép pár lennének. :D
Remélem a barátnőd még a gimi elején tart és még kinőheti. 16 év alatt még belefér az álmodozás, meg hogy ennyire ne legyen saját élete és függjön a másiktól, még kislány. Utána már kínosabb, pszichológiai probléma a dolog. :D Pont az ilyen életkori dolgok miatt nem működnek a "nagyobb" korkülönbséges kapcsolatok ilyen fiatal korban.
Ha szakítással fenyeget, hát tegye, hagyd rá. Bár én a helyedben ezt nem várnám meg, már rég lapátra tettem volna, csicskáztasson mást.
16 évesen sem fér bele. Ez a fajta gondolkozás semmilyen korban nem normális.
Más az álmodozás, hogy vele akarja leélni az életét, de ez nem az. Ez egy egészségtelen pszichéjű lány. Mert aki párkapcsolatban ilyen, annak beteg a lelke, és valamit kompenzálni, vagy kontrollálni akar így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!