Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek lehet igaza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek lehet igaza jobban? (2 éves kapcsolat, én főiskolás ő gimnáziumba jár, többi lent

Figyelt kérdés
Május elsején leszünk 2 évesek. A hétköznapunk úgy néz ki, hogy reggel felkelünk facebookon kell írni, nekem ha órám vannak, akkor ott is próbáljak meg írni, naponta általában találkozunk és együtt vagyunk kb 1 órát, hosszabb ideig szombatonként szoktunk együtt lenni. Ha nincs órám egyből kell írnom, ha 2 percig nem írok, akkor egyből, hogy minek nem írok stb. D.u is írnom kell, ameddig ő ráér este meg addig kell folyamatosan írnom, ameddig el nem alszik. Filmet nem nézhetek, mert telefonról nem írhatok és nem hagyhatom ott se, mert azt mondja mindig, hogy fontosabb a film stb, ezért nem szoktam filmezni se. Mostanában esténként 6-tól szeretnék játszani számítógépen haverokkal kikapcsolódásként és elkezdi, hogy játék vagy ő, mert én nem szoktam vele foglalkozni és, csak ilyenkor tudnánk írni rendesen stb. Én próbáltam neki mondani, hogy egész nap írunk sőt találkozunk is és ezért nem értem, hogy miért mondja ezt, hogy nem beszélünk stb. A filmbe beletörődtem, hogy nem akarja, ráhagytam, de játszani meg szeretek és nem érti meg, hogy kikapcsolódnék kicsit, hanem mondja, hogy pulya vagyok mert 20 évesen játszok, meg hülye játék stb. Szerintetek kinek van igaza, nekem, hogy játszhatnék és beszélünk eleget, vagy neki? Véleményt is meghallgatok.

2015. ápr. 20. 08:44
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szerinte ő azt adja, hogy ezt betartsam, hogy szeret foglalkozik velem, törődik velem és nekem is ezt kéne tennem, nem játszanom megint ezek veszekszik most, hogy ha ilyen lesz minden este, hogy játszok esténként, akkor elhagy, mert ezt egy nő se csinálná.
2015. ápr. 20. 09:26
 12/35 anonim ***** válasza:
kuldd ide, megbeszeljuk vele :)
2015. ápr. 20. 09:33
 13/35 anonim ***** válasza:

Ez a csaj bolond, nem normális, hogy mindent megtilt, csak az lehet amit ő akar. Az sem volt már rendben, hogy folyton írni kell neki, meg mi az, hogy telefonról nem írhatsz? Nem mindegy? És ezért te lemondasz a filmezésről... Lányként mondom, hogy a barátnőd viselkedése nem normális, ne hagyd magad ennyire irányítani. Ne írj, ha nincs kedved, ha filmeznél írj telóról, ha játszanál, játssz. Ha neki nem tetszik, felőlem mehetne a levesbe. Egy nő se nézné el neked, hogy van életed? Ez a legnagyobb hülyeség.

L/24

2015. ápr. 20. 09:33
 14/35 A kérdező kommentje:
Meg mondja, hogy ha házasok leszünk, akkor nem fogok játszani legfőképp esténként, hanem vele fogok törődni segíteni stb. Meg neki nem az a baja, hogy játszok, hanem hogy este, mikor ő menne aludni és nem tudunk írni, hanem én játszok, de nem érti meg, hogy én máskor nem tudok, mert óráim vannak, vagy d.u vele találkozok, meg haverokkal csak ilyenkor tudnék és ezt nem fogadja el és én vagyok a szar ember, hogy a játék fontosabb, a játék az életem nem is ő stb meg egy nőnek kell a törődés stb.
2015. ápr. 20. 09:37
 15/35 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs igaza. Ha vele maradsz, esetleg el is veszed, úgy kell neked. Én biztos nem hagynám neki, hogy ezt csinálja, és ha nem enged, szakítanék. Ne haragudj, de bolond a barátnőd.
2015. ápr. 20. 09:58
 16/35 anonim ***** válasza:

"ha házasok leszünk, akkor nem fogok játszani legfőképp esténként"

Mondd meg neki ha ezt igy folytatja akkor tuti nem lesz semmifele hazassag.

Ne vicceljetek mar, nagyon fiatalok vagytok, megis miert kell a hazassagrol beszelni?

Amugy te tenyleg ennyire tutyimutyi vagy, hogy ezt hagyod?

2015. ápr. 20. 10:04
 17/35 anonim ***** válasza:

Miért vagy még vele? Nem lehet valakit ilyen szinten korlátozni és megmondani neki, mit szeressen csinálni.

A barátom 22 éves, imád játszani a gépen, szerintem időpocskolás, de élvezi és nem akarom megváltoztatni, vagy megfosztani valami olyasmitől, ami örömöt okoz neki. Illetve nem vagyunk összeragadva sem, kibírunk hosszabb időt is anélkül, hogy beszélgetnénk. Mindenki csinálja a saját dolgát, de ettől még szeretjük egymást.

2015. ápr. 20. 10:06
 18/35 anonim válasza:
Idióta vagy, hogy ezt eltűröd, ha ennyire hagyod magad később még nagyobb sárkány lesz, ne legyélmár ekkora nyomorék h egy szuka miatt itt nyávogsz, szánalmas vagy teis meg ő is, hagyd ott és kész.
2015. ápr. 20. 10:06
 19/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ezek szerint nekem van igazam. Köszönöm a segítséget, most linkeltem be neki. De egyből meglátta, egyből, hogy hülyeség stb.
2015. ápr. 20. 10:10
 20/35 anonim ***** válasza:
ÉS TE MÉG VELE VAGY? MENEKÜLJ!
2015. ápr. 20. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!