Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy olyan párkapcsolatba, ami biztos, hogy kb 5 hónapnál nem tarthatna tovább?
Én is belemennék.
Jelenlegi pasimmal már kezdetek óta távkapcsolatban vagyunk, 200 km a távolság közöttünk, és már egy picivel több mint 2 éve tart a boldogságunk és a szerelmünk!
Ha valakit igazán szeretsz, akkor képes vagy érte bármit kibírni!
De ha számodra, könnyebb a feladás, az is egy megoldás!
És semmi esély nem lenne rá, hogy egy idő után összeköltözzetek?
De ha egyikőtök sem szeretne távkapcsolatot, akkor mi értelme összejönnötök? 5 hónap aztán cső...?
És honnan tudjátok, hogy egyikőtöknek se lenne jó?
Senki nem tudja megmondani, hogy milyen a jövő, tehát azt sem fogjátok tudni, hogy jó lesz-e vagy sem!
Én biztos nem. Azért az elmond valamit a felek komolyságáról, hogy a még a lehetőséget sem hagyják meg, hogy távkapcsolatban folytassák. Tudod, nem nagy ügy, ha nem működik a távkapcsolat, de ilyen könnyen lemondani a másikról...
(Távkapcsolatban.)
Igen.
Pont 5 hónappal lenne hosszabb mint idíág bármi.
25f
Igazából én csak elméleti síkon kérdeztem ezt. Most ismertem meg egy lány, akiről tudom h majd elég messze fog menni tanulni. Mivel eléggé szimpatikus volt, így gondoltam rá h megpróbálok kezdeményezni nála, csak hát ez a tudat, h nemsoká messze lesz, igen erős visszatartó erő számomra.
Az pedig, h a távkapcsolat egyikünknek sem lenne jó, csak is az én véleményemet tükrözi.
Az összeköltözés nem megoldható, mert engem ide köt a munkám, őt pedig majd oda az iskola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!