Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 körüli lányok! Ti belemennétek egy párkapcsolatba egy 24 éves sráccal?
A srácnak komoly szándékai vannak (hosszútávú kapcsolat, törődés, nem csak szex és eldobni), de a jelleme inkább komoly és érzékeny, sok törődést igényel, és nem talált a "korban hozzá illők" közt párt. Nem félénk, önbizalomhiányos, szellemileg visszamaradott stb, csak különböző okokból nincs párja a saját korosztályában, jobban kijön a fiatalabbakkal.
Egyből azt gondolnátok, hogy nincs bennetek semmi közös, csak szexre akar használni és esélye sem lenne?
Köszönöm ha normálisan válaszoltok.
A gyűlölködők lehetőleg kíméljenek.
"Nem, mert veled már kefélni kell."
Nem kell "kefélni", a párkapcsolat nem csak arról szól. Ha csak azt akarnám biztos lenne sok korombeli, akit ágyba vihetnék.
Nem csak arról szól, de nyílván fontos része.
Én pedig normálisan válaszoltam.. mégpedig igazat.
Azt mondjuk el tudom hinni hogy a párkapcsolatok manapság csak szexről szólnak.
Mindegy, kérdés lezárva.
Én őszintén írtam, na jó akkor, nem, mert veled már szeretkezni kell, én pedig 18 éves koromig nem akarom elveszíteni...
14L.
bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!