Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 körüli lányok! Ti belemennétek egy párkapcsolatba egy 24 éves sráccal?
A srácnak komoly szándékai vannak (hosszútávú kapcsolat, törődés, nem csak szex és eldobni), de a jelleme inkább komoly és érzékeny, sok törődést igényel, és nem talált a "korban hozzá illők" közt párt. Nem félénk, önbizalomhiányos, szellemileg visszamaradott stb, csak különböző okokból nincs párja a saját korosztályában, jobban kijön a fiatalabbakkal.
Egyből azt gondolnátok, hogy nincs bennetek semmi közös, csak szexre akar használni és esélye sem lenne?
Köszönöm ha normálisan válaszoltok.
A gyűlölködők lehetőleg kíméljenek.
Nem, velem nem kell szeretkezni se, de úgyse hiszi el senki mert amint leírom a korom, mindenki általánosítani kezd.
Igen, fiatalabbnak is nézek ki, ezért az idősebbek ki vannak zárva. Pedig gondolkodtam már azon, hogy 10-20 évvel idősebb nőket keresek, mert túl komoly vagyok a saját korosztályomnak, de egyik sem vállalná fel. Volt egy 35 körüli elvált nő, akivel jól kijöttem, de ő megmondta, hogy nem merne velem kézenfogva végigmenni az utcán. Úgyhogy maradnak a fiatalabbak, akik furcsa mód sokszor értelmesebbek az idősebbeknél.
És nálam kezdeményezett már fiatalabb lány, de ő csak a szexre akart menni (ironikus nem?), úgyhogy elküldtem. De ha én kezdeményezek, már egyből mindenfélét feltételeznek. Ha érzéketlenebb lennék akkor én is biztos azt csinálnám mint a legtöbb srác, hogy a "hozzám illőket" használnám ki, de egyszerűen nem tudom őket szeretni, annyira üresek.
Most meg megismertem egy 17 éves lányt, aki hasonló hozzám, de attól tartok ő is elutasít a korom miatt, mert mondta hogy kedves vagyok, meg jól nézek ki, csak kicsit idős...
A másik oka ami sokkal jelentősebb, hogy a saját korosztályom már eléggé... romlott. Tudom, a fiatalabbak is már meredek dolgokat művelnek, de 20 körül/fölött már esélytelen normális lányt találni. Nem általánosítok, mert próbáltam már velük ismerkedni, de egyszerűen nincs meg a közös hang. Sokkal felszínesebbek, néha sokkal gyerekesebbek is mint egy értelmesebb fiatalabb. És még a 20 körüli lányok is általában már 30 körüliekkel flörtölgetnek, tervezik, hogy házasság meg szülés, és ehhez pénzes pasi kell. Tudom hogy kivétel, de 1 ismerősöm 18 évesen egy 40 éves hapihoz ment hozzá. A szülei meg semmit nem szóltak, mert pénzeli őket. Egy másik lány meg 15, és 20 éves pasija van, aki kocsival furikázza, közben meg szemezget velem. Kicsit elszomorító, hogy milyen felszínesek a lányok, ha már 15 évesen is ilyeneket csinálnak.
Jó duma kérdező a kérdésed magyarázata, de nézzük csak részletesen.
Az nem kifogás, h érzékeny vagy, meg "tutyi-mutyi" és ezért kellenek neked fiatal lányok. Valld be nyugodtan (nem szégyen az, csak olykor kellemetlen), h te a zsenge pipihusiért rajongsz.
A kor csak egy szám, sokat nem számít. Egy 15-17 éves lány lehet agyilag még 12 is, de ugyanúgy (a mai világban már inkább) sokat tapasztalt nő is, akinek szintén nem jönnek be azok a srácok, akiket "pátyolgatni" kell. Pátyolgatni amúgy is a nőket kell, nem a férfiakat. :)
Szerintem próbálkozz 18+ os lányokkal, de inkább 20 felett. Korban jobban hozzád illenek, a szüleik sem néznek majd sanda szemekkel rád, h mit akarsz te az (esetenként egy szem) lányuktól és az utcán is jobban mutattok majd egymás mellett! Olyan nincs, h nem találsz ilyet magadnak ebben a korosztályban, csak olyan van, h nem kerested/próbálkoztál eleget!
30/F
Amúgy ez vicc -.-.. "Veled már kefélni kell"
A 75%-a a 14-17 éves lányoknak már nem szűz. Szóval mindenki akar baszni, nem tudom mi ezzel a gond. Attól még nem biztos, hogy csak arra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!