Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek, ha kiderül, hogy valaki játszik veletek?
Arra gondolok,hogy megismerkedtek valakivel aki előadja magát,hogy mennyire fontosak vagytok neki.Olyan jól teszi,hogy Ti ezt el is hiszitek.Aztán kiderül róla,hogy tucatszámba vesz Titeket,majdnem mindenkinél bepróbálkozik.Ezt érzitek majd egy közösségi oldalon be is bizonyosodik.
Hogyan reagáljátok ezt le?
Köszönöm.
Akinek az elején nem esik le,az vagy vak,vagy annyira akarja már a szerelmet hogy közben naivvá válik.
Hogyan is ismerheti meg,ha nem látja a fától az erdőt?!
Voltam ilyen helyzetben.Béna voltam. De engem figyelmeztettek,és még időben észbe kaptam.
Sajnos nem minden arany,ami fénylik.
Összejöttem vele :) Volt egy érzelem mentes nyaram kapcsolatban,de közben mégis szabad voltam.
És hogyan zárult?
Kicsit bevallom nőtt az egóm :) bátorságom.
Ő pedig visszament az exéhez,és azóta is kék-lila foltosra veri a pasija.
Nekem jó volt.Semmi negatív dolog nem történt velem. És rájöttem hogy vakon bízni nem szabad semmiben. Csodás nyár volt,sok tapasztalattal.
Volt már ilyen,és hát isten áldja szegény srácot:C
Megérdemelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!