Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett leszbi lányok, nők, mit tesztek, ha megvan a szimpátia egy másik nővel, de hamarosan kiderül, hogy bisex és még gyerekei is vannak?
Szerintem okés, sőtt.
Az, hogy biszex tökmindegy. Kellek neki vagy se? Felvállal vagy se? Ha igen, akkor tökmindegy, hogy potenciálisan ki érdekli még. Felőlem potenciálisan bejöhetnek neki az űrlajhárok is, amíg engem szeret, addig ez semmin nem változtat.
Gyerekei is vannak. Okés. Szerintem ez nem baj. A későbbiekben szeretnék azt hiszem gyerekeket, bár a szülés gondolata annyira nem hoz lázba. Valószínüleg örökbefogadás lesz, már ha az anyagi stabilitás adott. Ha a párom sajátjai, az érthetőleg még jobb.
Az érettségemet ítéld meg te, nem tudom mihez képest. :D
a gyerek nem probléma, a biszexualitástól én jobban félnék (tudom tudom...bocsánat)
mármint sokkal könnyebb hetero kapcsolatban élni, ha a gyermekeit bántás éri a leszbikus kapcsolata miatt, akkor könnyen újra férfi mellett cövekelhet le
de aztán az is lehet, hogy igazából leszbi, csak nehezen dolgozza fel és biszexnek vallja magát
és persze az is lehet, hogy biszex, de ennek ellenére tök jó páros lesztek :)
oh, ha ezt tudom finomabban fogalmazok, remélem nem bántottalak meg
hát ha a fentiek nálad nem játszanak, én szurkolok nektek :)
Semmi bántó nem volt az írásban. :)
Köszi, én is szurkolok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!