Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érett leszbi lányok, nők, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett leszbi lányok, nők, mit tesztek, ha megvan a szimpátia egy másik nővel, de hamarosan kiderül, hogy bisex és még gyerekei is vannak?

Figyelt kérdés
Sőt, a kémia is működik köztetek. Mennyire fogadjátok el a közeledését? Tegyük még hozzá, hogy a bi hölgy nem csak kalandot keres, hanem valósak az érzései.

2014. júl. 22. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem okés, sőtt.

Az, hogy biszex tökmindegy. Kellek neki vagy se? Felvállal vagy se? Ha igen, akkor tökmindegy, hogy potenciálisan ki érdekli még. Felőlem potenciálisan bejöhetnek neki az űrlajhárok is, amíg engem szeret, addig ez semmin nem változtat.

Gyerekei is vannak. Okés. Szerintem ez nem baj. A későbbiekben szeretnék azt hiszem gyerekeket, bár a szülés gondolata annyira nem hoz lázba. Valószínüleg örökbefogadás lesz, már ha az anyagi stabilitás adott. Ha a párom sajátjai, az érthetőleg még jobb.

Az érettségemet ítéld meg te, nem tudom mihez képest. :D

2014. júl. 22. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

a gyerek nem probléma, a biszexualitástól én jobban félnék (tudom tudom...bocsánat)

mármint sokkal könnyebb hetero kapcsolatban élni, ha a gyermekeit bántás éri a leszbikus kapcsolata miatt, akkor könnyen újra férfi mellett cövekelhet le

de aztán az is lehet, hogy igazából leszbi, csak nehezen dolgozza fel és biszexnek vallja magát

és persze az is lehet, hogy biszex, de ennek ellenére tök jó páros lesztek :)

2014. júl. 22. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
A bi én vagyok.. :)
2014. júl. 23. 04:35
 4/5 anonim ***** válasza:

oh, ha ezt tudom finomabban fogalmazok, remélem nem bántottalak meg

hát ha a fentiek nálad nem játszanak, én szurkolok nektek :)

2014. júl. 23. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Semmi bántó nem volt az írásban. :)

Köszi, én is szurkolok... :)

2014. júl. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!