Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tesztek, ha kiderül, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek, ha kiderül, hogy valaki játszik veletek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy megismerkedtek valakivel aki előadja magát,hogy mennyire fontosak vagytok neki.Olyan jól teszi,hogy Ti ezt el is hiszitek.Aztán kiderül róla,hogy tucatszámba vesz Titeket,majdnem mindenkinél bepróbálkozik.Ezt érzitek majd egy közösségi oldalon be is bizonyosodik.

Hogyan reagáljátok ezt le?

Köszönöm.

2015. ápr. 16. 12:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
itt a fórumon?
2015. ápr. 16. 12:49
 12/27 anonim ***** válasza:

Első felindulásban lapát!

Ha kijelenti mennyire fontos vagyok, ismizzen, azzal nincs gond. De ha beprobálkozik, engem a hátuk mögé utasit, akár beszélgetésnél, üzinél mintha ott sem lennék.

Az tuti lapát.

Haragszom e? Ha hūlyére vett? Azt hiszem emberileg elég sértő, megalázó.

Beültet a hintába, csak "arra" kellek? Mi másra gondolhatnék!?

#4-es

egyet értek és veled is kérdező, de itt, ebben az esetben már nem sok értelme van fékezni!

De legközelebb, ha ezt veled játszották el Kérdező, szerintem te is ovatosabb leszel. Tanultál valamit.

53/F

2015. ápr. 16. 12:53
 13/27 anonim ***** válasza:

#12 vagyok

ne tévesszen meg benneteket az egyes szám elsö személy, nem velem történt. A kérdezö helyébe képzeltem magam, amennyiben vele történt.

2015. ápr. 16. 12:57
 14/27 A kérdező kommentje:
Egy ideje tojik is rátok...
2015. ápr. 16. 13:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyenem. Gyanús volt, de vártam egy ideig (3 hónap), aztan kiba$ztam, mert meguntam, amit mûvelt. És milyen jól tettem.

..

2015. ápr. 16. 13:11
 16/27 A kérdező kommentje:

Miért vártál?

Hogy raktad ki?

2015. ápr. 16. 13:13
 17/27 Dreed ***** válasza:
Belemegyek a játékba. :) Azután kiderül,ki koppan ;)
2015. ápr. 16. 13:31
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó az miért jó?
2015. ápr. 16. 13:32
 19/27 A kérdező kommentje:
Főleg,ha szarik rád mondjuk.
2015. ápr. 16. 13:32
 20/27 Dreed ***** válasza:
Miért lenne rossz? Ha játszik veled,neked se kellene komolyan venned. De közben esélyt kapnál arra hogy a végén te használd ki őt. És érezze,milyen is az,amit ő csinál másokkal!
2015. ápr. 16. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!