Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek, ha kiderül, hogy valaki játszik veletek?
Arra gondolok,hogy megismerkedtek valakivel aki előadja magát,hogy mennyire fontosak vagytok neki.Olyan jól teszi,hogy Ti ezt el is hiszitek.Aztán kiderül róla,hogy tucatszámba vesz Titeket,majdnem mindenkinél bepróbálkozik.Ezt érzitek majd egy közösségi oldalon be is bizonyosodik.
Hogyan reagáljátok ezt le?
Köszönöm.
Első felindulásban lapát!
Ha kijelenti mennyire fontos vagyok, ismizzen, azzal nincs gond. De ha beprobálkozik, engem a hátuk mögé utasit, akár beszélgetésnél, üzinél mintha ott sem lennék.
Az tuti lapát.
Haragszom e? Ha hūlyére vett? Azt hiszem emberileg elég sértő, megalázó.
Beültet a hintába, csak "arra" kellek? Mi másra gondolhatnék!?
#4-es
egyet értek és veled is kérdező, de itt, ebben az esetben már nem sok értelme van fékezni!
De legközelebb, ha ezt veled játszották el Kérdező, szerintem te is ovatosabb leszel. Tanultál valamit.
53/F
#12 vagyok
ne tévesszen meg benneteket az egyes szám elsö személy, nem velem történt. A kérdezö helyébe képzeltem magam, amennyiben vele történt.
Volt egy ilyenem. Gyanús volt, de vártam egy ideig (3 hónap), aztan kiba$ztam, mert meguntam, amit mûvelt. És milyen jól tettem.
..
Miért vártál?
Hogy raktad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!