Ha a pénztárnál kiderül, hogy amit venni akartok, nem annyiba kerül, mint amennyi ki volt írva, mit tesztek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:17
1/7 anonim válasza:
Otthagyom és szólok a pénztárosnak.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mekkora az eltérés. No meg mi az.
Nem mindegy, hogy egy rúd májkrém 300 Ft helyett 1300, vagy egy mp4 lejátszó 15000 helyett 16000...
Ha nem olyan vészes a különbség, hagyom, különben rákérdezek. Egyébként, ha az ő hibájuk, és bebizonyítod, hogy ez az ár van kiírva a cikknél, akkor kötelesek odaadni azon az áron.
3/7 anonim válasza:
Szolok, hogy akkor nem kell, mert nincs eleg penz nalam, es megmondom, hogy jo lenne, ha kicserelnek az arcedulat! :)
4/7 anonim válasza:
Velem már megesett ilyen, egy egyszerű póló került irreálisan sokba, ezért nem volt nehéz azt mondanom, hogy "akkor köszönöm nem kérem". Már-már sértődött lettem.
5/7 anonim válasza:
a törvény azt mondja ki, hogy annyiért kell eladni, amennyi az árcédulán van.
a többit rád bízom.
6/7 anonim válasza:
Csak nem mindig derül ki, egyrészt szerintem senki nem nézi meg minden terméknek az árát a polcon, amint pl. minden héten vesz( medve sajt) a másik meg, amikor fizet sem hiszem, hogy épp a monitort nézi, hogy mi mennire bei került...meg ha annyira nem feltünő az eltérés, akkor észre sem lehet venni pl. 1000ft-ot. Meg ki afene emlékszik a pontos árra?? Sok ilyen átverés van, amit sose veszünk észre...
7/7 anonim válasza:
Én jártam már így. Az Intersparban vettem valamit, amire még a régi, akciós ár volt írva, de a pénztárnál drágábban számolták el. Kifizettem, és a blokkal meg a termékkel együtt odamentem az információshoz, ott kifizették a különbözetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!