Mit tesztek meg a babáért, ha kiderül, hogy újra sikerült, de előtte már volt 2-3 vetélésetek, de a kivizsgáláson minden rendben volt?
Azonnal doki? Újra minden segítség (Utrogestan, Duphaston...stb.), azonnali táppénz?
Minden lelet ok, így nem tudni, mitől voltak az előzmények.
Szia, sajnálom a történteket!
Nekem is volt februárban egy vetélésem 9 hetesen, azóta meg újra várjuk a csodát /csak győzzem kivárni/. A korai terhességnél sajnos egy fronttól is elmehet a bébi, nehéz megmondani az okát, hacsak nem hormonális oka van, arra az orvos ad gyógyszert! Én amint tudnék, mennék az orvosomhoz! Ha nem jön meg a nem várt, max 4-5 nap és teszt,majd azonnal telefon, mielőbbi vizsgálatok! Drukkolok, hogy pozitív élményed legyen! :)
Nekem is volt 9 hetesen,igaz missedem.
De elterveztem,hogyha újra pozitívat tesztelek rögtön megyek dokihoz,biztos kapok gyógyszert ami majd segít.
Persze egyből táppénz azt tuti.
Nálam hormonprobléma volt.
szia
előszpr sorolom
1. kislány
2. vetélés
3. kislány
4.vetélés
5. vetélés
6 kislány
nos mi végig iszgultuk az egészet nem igen tudtam megnyugodni, gyógyszert nem hazsáltam semit mert a doki azt mondta ha nincs rendben valami akkot úgysem lehet megmenteni a babát, hátt ezt elég szörnyű volt hallani de aztán igaza lett
bár mint utólag kiderült valószínű hogy a fiúkat nem tudom kohordani ez az eredméynen is látszik hiszen három gyönyörű kislányunk van.
a leleteim nekem is rendben voltak
szorítok hogy mielőbb sikerüljön a baba
Én is ettől félek, hogy minden lelet negatív lesz és mégis ilyenek történnek.
Utolsónak üzenem, hogy sajnálom, ami történt, de gratulálok a 3 lánykához (anyum is így volt, csak a lányokat tudta kihordani). Lehet, hogy én is örököltem? Akkor viszont abban kérnék segítséget, hogy kell csak lányt csinálni? :)
Szia!
Nekem az orvosom, aki endokrinológus is amikor elmentem hozzá először (a korábbi orvosom mindenféle hormonvizsgálatot csinált) csak alapkorókozó szűrést nem, ami közül kettő a mostani orvosom szerint korai vetélést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!